Haberler

Atatürk Üniversitesi Rehber Genç Kulübü, Polis Radyosu'nun Konuğu Oldu

Atatürk Üniversitesi Rehber Genç Kulübü öğrencileri, FM 94.6 frekansından yayın yapan Polis Radyosu'nun konuğu oldular.

Atatürk Üniversitesi Rehber Genç Kulübü öğrencileri, FM 94.6 frekansından yayın yapan Polis Radyosu'nun konuğu oldular.

Tamamı öğrencilerden oluşan 15 kişilik çekirdek kadro, grup kurucularından

Alperen Şimşek ve Grup Başkanı aynı zamanda Atatürk Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Büşra Cengiz, programı hazırlayan ve sunan Erzurum Polis Radyosu spikerlerinden Varol Kopan'ın sorularını yanıtladı.

Atatürk Üniversitesi Rehber Genç Kulübü olarak gençlerin akademik ve bilimsel araştırma çalışmalarına katılımını sağlamayı amaçladıklarını belirten konuklar, yaptıkları sosyal ve kültürel etkinliklerle her geçen gün aralarına yeni arkadaşlarının katıldığını belirttiler. Erzurum'a okumak için gelen gençlerin topluma faydalı olabilecekleri, boş zamanlarını bir hiyerarşi olmadan tamamen arkadaşlık çerçevesi içerisinde keyifle ve özveriyle çalıştıkları bir kulüp çatısı altında topladıklarını belirten konuklar Köprüköy ilçesine bağlı Marifet Köyü İlkokulunun tadilat işlerini ve tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve bu konuda çalışmalarının devam ettiğini belirttiler.

Alperen Şimşek ve Büşra Cengiz, 7-10 Mayıs tarihleri arasında grup üyelerinden Alican Özdemir'in koordinatörlüğünde Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi içerisinde Kızılay adına bir de kan bağışı kampanyası düzenlediklerini, Grubun Sosyal Medya direktörü olan ve 2 bin 500 takipçisi bulunan 'RehberGenç' isimli facebook sayfaları yöneten Hakan Yazıcı'nın koordinatörlüğünde yetim çocuklar için bir kermes düzenleyeceklerini ve yine Mayıs ayı içerisinde KPSS Sınavı öncesi öğrencilere sınav motivasyonuyla ilgili birde seminer tertip ettiklerini belirttiler. Buyıl 2.si düzenlenen Müzik Fast isimli bir etkinlik, Şair ve Yazar Bülent Akyürek, Kral FM radyo programcısı Kahraman Tazeoğlu ayrıca şiirleriyle Nurullah Genç'i üniversite gençleriyle farklı organizasyonlarda buluştuklarını ve bu etkinliklerin devam edeceğini, faaliyetlerini 'RehberGenç' isimli facebook sayfasından herkesin takip edebileceğini belirten konukların katıldığı program Erzurum Polis Radyosu dinleyenleri tarafından büyük beğeni ve ilgiyle dinlendi.

Atatürk Üniversitesi Öğrencilerinin bu ve benzeri tüm sosyal çalışmalarında yanlarında olduklarını belirten Erzurum Polis Radyosu çalışanları gençleri tebrik ettiler.

Erzurum Polis Radyosu Genel Yayın Yönetmeni ve Emniyet Müdürü Fatih Terzi ile de sohbet eden öğrenciler projeleri ile ilgili oldukça verimli geçen programın ardından fotoğraf çektirerek Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'a kendilerine bu fırsatı verdikleri için teşekkürlerini belirttiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Köprüköy Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title