Haberler

Atama Kararları Resmi Gazete'de

Başbakan Yardımcılığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Millî Savunma ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık bulunan Vakıflar Meclisi Üyeliğine Arif Dülger getirildi.

Erzincan İl Müftülüğüne Yavuz Karabayır, Tokat İl Müftülüğüne de Ahmet Erdem atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Akyapı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Murat Salim Tokaç, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Bozdemir, Telif Hakları Genel Müdür Yardımcılığına Erkin Yılmaz, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına Fevzi Pamukçuoğlu ile Zehra Gamgam atandı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Kaşif Lemi Bilgin, Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Nüsret Tutan, Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Osman Gül başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

İŞKUR Genel Müdür Yardımcılığına ise Cafer Uzunkaya'nın atanmasına karar verildi.

Milli Savunma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mehmet Aktaş, Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine de Abdülkadir Özkan getirildi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Necmi Özen, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yüksel Arslan, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Coşkun Esen, Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mevlüt Kuntoğlu ve Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yakup Sarı atandı.

Van DSİ 17. Bölge Müdürlüğüne Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır atanırken, Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürlüğüne ise Adil Erdoğan Yaşaroğlu getirildi.

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne Okan Kurşun, Elazığ DSİ 9. Bölge Müdürlüğüne ise Okan Bal atandı.

-BİLİM, SANAYİ VE ENERJİ BAKANLIKLARI-

Kütahya Bilim,?Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, Isparta Bilim,?Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak, Erzincan Bilim,?Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Erdem, Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erdal Gevrek, Amasya Bilim,?Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Süleyman Koca, Uşak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Barış Kılınç ile Nevşehir Bilim,?Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muammer Coşkun'un başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, uygun görüldü.

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Şakir Zeki Özgül'ün başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken yerine de Özcan Altındağ'ın atanmasına karar verildi.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine de Abdullah Tombul atandı.

-GÜMRÜK BAKANLIĞI-

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdür Yardımcılığına Adnan Yankın, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür Yardımcılığına Avni Dilber, Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcılığına Arif Sami Seymenoğlu, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliklerine Ali Gülşen, Nihat Özay, Güngör Öztürk, Yahya Baba, Ömer Faruk Şah ve Mehmet Sağlam atanırken Gümrük ve Ticaret Müfettişliklerine de Muammer Tanrıvermiş, Yücel Karadiş, Bengü Güvercin, Emre Dağıstanlıoğlu getirildi.

Ayrıca, İzmir Ticaret İl Müdürlüğüne Cevat Akgönüllü, Çanakkale Ticaret İl Müdürlüğüne, Hüsniye Fırat, Kilis Ticaret İl Müdürlüğüne İsmail İncesoy, Bursa Ticeret İl?Müdürlüğüne Zübeyir Tokgöz, Edirne Ticaret İl Müdürlüğüne Mahmut Altun, Malatya Ticaret İl Müdürlüğüne Ahmet Demirbağ, Yozgat Ticaret İl Müdürlüğüne İbrahim Akdaş, Karaman Ticaret İl Müdürlüğüne Yusuf Arı, Antalya Ticaret İl Müdürlüğüne Hüseyin Yalçın Koca atandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Arif Dülger Eskişehir Erzincan Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title