Haberler

Atama Kararları

Eski Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) Türkiye Daimi Temsilcisi olarak atandı.

Eski Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) Türkiye Daimi Temsilcisi olarak atandı.

Atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Başçı, OECD nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi, Büyükelçi olarak atandı.

Öte yandan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Bakanlık Müşavirliğine Hasan Zer getirildi.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına İsmail Kemaloğlu, TMO Yönetim Kurulu Üyeliğine Ömer Ekşi, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına Muhsin Yazıcı atandı.

Ağrı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demi·rkıran, Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan, Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necip Özgökçe, Hatay Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi·, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Antalya Defterdarı Veli Tunçez getirildi.

Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, Artvin Defterdarı Zeki Aydoğan, Balıkesir Defterdarı Mehmet Erki·nay, Bingöl Defterdarı Özgür Yılmaz, Denizli Defterdarı Özgür Çeli·k, Diyarbakır Defterdarı Hasan Koca, Eskişehir Defterdarı Yaşar Ahmet Özkan, Hatay Defterdarı Mustafa Akdemi·r, Kayseri Defterdarı Mehmet Özefe, Konya Defterdarı Ali Tongül, Manisa Defterdarı Abdullah Kırım, Şırnak Defterdarı İbrahim Kulaoğlu, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Merkez Bankası Erdem Başçı Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title