Haberler

Aşı karşıtları mitingde Bill Gates'i hedef aldı: Allah seni kahretsin

Güncelleme:

Aşı karşıtları bugün İstanbul Maltepe'de miting düzenledi. Aşı karşıtlarının mitinginde bir vatandaşın aşı çalışmalarına verdiği destekle bilinen Microsoft Kurucusu Bill Gates'e "Allah seni kahretsin Bill Gates, sen de yargılanacaksın" diye yüklendi.

Türkiye'de koronavirüs aşılamaları tam gaz devam ederken, aşı olmak istemeyen ve bunu yüksek sesle dile getiren bir grup, İstanbul Valiliği'nin izniyle Maltepe'de mitingi düzenledi. Mitingin hayli kalabalık olması dikkat çekti.

Aşı karşıtları mitingde Bill Gates'i hedef aldı: Allah seni kahretsin Bill Gates

MASKE DE TAKMADILAR

Miting Alanı'nda toplanan kişilerin maske takmadığı görüldü. Kalabalıktan bir kişinin "Yeni normalin canı cehenneme" diye bağırdığı görüldü.

Aşı karşıtları mitingde Bill Gates'i hedef aldı: Allah seni kahretsin Bill Gates

BİLL GATES'İ HEDEF ALDILAR

Aşı karşıtlarını düzenlediği mitingde hedeftekilerden biri de aşı şirketlerine yatırım yapan ünlü iş insanı Bill Gates oldu. Gates'e seslenen bir aşı karşıtı, " Allah seni kahretsin Bill Gates, sen de yargılanacaksın" ifadelerini kullandı.

Aşı karşıtları mitingde Bill Gates'i hedef aldı: Allah seni kahretsin Bill Gates

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Koronavirüs Aşısı İstanbul Türkiye Aşı Haberler

500

Yorumlar (1)

Serkan Baş:

Neden kapalılar çoğunlukta bu görüşte acaba? Nedenini biliyorsunuz. Olaylara bu gözle baktığımızda gelisecegiz, diğer bütün bakış açıları; bunun yanında sıfır kalır. Neden bilimsel karşılığı ve kanıtı olmayan her işin destekçisi kapalılar? Cevabı biliyorsunuz. Yorum yok.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title