Haberler

Arefe Günü Faciası: Yollar Mezarlığa Döndü

Güncelleme:

Sakarya'da arkadan gelen otomobilin biçtiği arabada 3 kişi can verdi. Çanakkale'de ise göle uçan araçta 6 kişilik aile yok oldu.

TEM otoyolunun Sakarya-Düzce sınırındaki Hendek mevkisinde dün sabah bir otomobil emniyet şeridinde durdu. Bu sırada bir minibüs, Ankara yönüne doğru emniyet şeridinde duran otomobile 120-130 km hızla arkadan çarptı.

Otomobilin kaportası, çarpmanın etkisiyle aracın üzerinden ayrıldı. Otomobilin sürücüsü Cihangir Kara, eşi Gülizar ve 1 kişi daha yaşamını yitirdi. Minibüs sürücüsü Adnan Çelik ile Fecri ve Erol Çelik yaralandı.

Çanakkale'de ise memur olan Muammer Açabay, önceki akşam Erzurum'a gitmek için yola çıktı. Otomobil, Fırat'ın kolu Karasu Nehri'ne uçtu. Ters dönen otomobilde Muammer Açabay (40), eşi Mihriban Açabay (35), babası Kadir Açabay (70) ile çocukları Gökçe Kağan (11), Murat Ülkühan (6) ile yeğenleri Yunus Emre Çeçen (11) boğuldu.

AYDA 342 KİŞİ TRAFİK KURBANI

Türkiye'de 2005 yılı ocak ayından 2015 yılı mayıs ayına kadarki 125 aylık dönemde 10 milyon 370 bin 748 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 42 bin 773 kişi yaşamını yitirdi. Bu rakam Ardahan merkez nüfusundan daha fazla. Ayda 342 kişinin yaşamını yitirdiği kazalarda ise günde ortalama 11 kişi öldü.

30 SAATTE 35 BİN ARAÇ GEÇTİ

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler nedeniyle Kocaeli'nde TEM ve D-100 karayolu kilitlendi. Küçük hasarlı kazalar ve dur-kalk nedeniyle yaşanan arızalar da trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi. Gültepe mevkisinde 3 şeritlik yolun 2 şeride düşmesi de trafiği felç etti. Deniz yolunda da trafik yoğundu. İDO, dün öğlen saatlerine kadar son 30 saatte Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular arasında yaklaşık 35 bin araç taşındığını açıkladı.

İSTANBUL, BODRUM'A TAŞTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle İstanbul trafiğine benzer görüntüler yaşandı. Arife günü Bodrum-Turgutreis karayolunu kullananlar 8 kilometrelik mesafeyi 1.5 saatte aşabildi.

"ÜCRETSİZ" BEKLEYİŞ

Ramazan Bayramı nedeniyle otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş önceki gece yarısı başladı. Bazı kişiler araçlarını Boğaziçi Köprüsü gişelerinde hemen önce yol kenarına park ederek ücretsiz geçişin başlama saatini bekledi.

'ALT'DA KALDI

İzmir'de iş makinesi yüklü TIR, dün 05.30 sıralarında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda bulunan Konak altgeçidinden geçemedi. Yüksekliği 4 metre olan altgeçide çarparak duran TIR, dorsesinin lastikleri indirilerek kurtarıldı.

FERİBOTTAN ÖNCE 20 KM

Çanakkale'de de Avrupa yakasındaki Eceabat- Çanakkale hattında tatilcilerin oluşturduğu araç kuyruğu 20 kilometreye ulaştı. Yetkililer, Gelibolu-Lapseki ve Gelibolu-Çardak hatları ile Kilitbahir-Çanakkale hatlarında yoğunluğun daha az olduğuna dikkat çekti.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çanakkale İstanbul Sakarya Bodrum Yaşam Güncel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (32)

GÖKSUNLU:

Lütfen emniyet kemerini mutlaka takalim,aşırı hız,hatalı sollama yapmayalim,uykusuz araç kullanmayalim.

17
0
yanıtYanıtla
ErganiliMobil-IOS:

Devlete terorist diyen hain git ozaman beğenmiyosan zorla tutan yok sizi herseyi devlete yansıtmaktansa bi rahmet dîle saygı duy

6
11
yanıtYanıtla
Cehalet En Büyük Düşmandır.:

Emniyet şeridini ralli yolu yapan ökküzler. Sizler olmasanız dünya daha güzel olurdu.

15
0
yanıtYanıtla
Cehalet En Büyük Düşmandır.:

Fizik dersini görmemiş bir ayıya ehliyet verirsen iyi sonuç alamazsın.

8
3
yanıtYanıtla
BULİ:

Bu millet arabamı kullanıyor?! Okadar cahil araba kullanıyorlarki, yol açıldımı sanki yoldan intikam alıyorlar! basıyorlar gaza !! arabada aile varken HERKES ARTİST. ! SANKİ 50 YILLIK ŞOFÖR. ! SANKİ. ! YILLARDIR UZUN YOLDA. ! KARDEŞİM!! UZUNYOLDA ARABA KULLANMAK ŞEHİRİÇİNE BENZEMEZ! FATURASI TRAFİK CEZASI OLARAK DEYİL , CAN ALIMI OLARAK ÇIKAR. !! YAZIK. ! EHLİYET ALANLAR. ! UZUNYOLDA ARAÇ KULLANIRKEN HERŞEYİ HESAP EDİN MUTEDİL OLMAK CAN KURTARIR. ! BAYRAMA MI GİDİCEZ? CENAZELEREMİ?

11
0
yanıtYanıtla
Cehalet En Büyük Düşmandır:

Her bayram böyle oluyorsa buna kader denilebilir mi? Bunun adı kader değil zır cahilliktir.

8
2
yanıtYanıtla
Kizilay:

Imam hatiplilierin ülkesi normaldir. Allahu ekberrrr bismillah demen yeterli sonuc önemli egitim önemli degil kuran elde bayrak sirttaysa tamam dir vir elini konya

6
4
yanıtYanıtla
Amir Timur:

Tayip sagolsun dualari Kabul oluyor. acma com kokmus agzini be adam hirsizin duasi kabul olurmu hic

6
3
yanıtYanıtla
seyit kalander:

10 SENEDE 42BİN 773 KİŞİ ÖLMÜŞ DEMEKKİ DUBLE YOL MOL FAYADA ETMİYOR EĞİTİM ŞART

9
0
yanıtYanıtla
YsnkznmsMobil-IOS:

Yavas gidin yavas yavassss

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title