Haberler

    Ardalı Atletico, Hakanlı Leverkusen'i Ağırlıyor

    Diego Simeone'nin Atletico Madrid'i, 1-0'ın rövanşında Bayer Leverkusen karşısında tur arıyor.

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesi rövanş maçında Diego Simeone yönetimindeki Ardalı Atletico Madrid, Vicente Calderon'da Hakanlı Bayer Leverkusen'i 1-0'ın rövanşında ağırlayacak.

    Geçen BayArena'da oynanan ilk maçta Bundesliga temsilcisi, Hakan Çalhanoğlu'nun güzel golüyle sahadan zaferle ayrılmış ve rövanş için avantaj elde etmişti.

    Cuma günü ligde Stuttgart'ı ağırlayan Leverkusen, rakibini 4-0'lık farklı bir skorla geçerek moral depoladı ve Salı günü İspanya'da oynanacak ikinci maç öncesi güzel bir hazırlık maçı yapmış oldu.

    Leverkusen'in tecrübeli orta saha oyuncusu Simon Rolfes, Salı günkü müsabaka için takım arkadaşlarını uyarırken, ilk maçtaki skora rağmen favorinin İspanyol kulübü olduğuna dikkat çekti.

    Rolfes, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamalarda, "Sonraki tur için önemli bir avantajımız var. Ancak yine de favori olduğumuzu söyleyemeyiz. Bütün maç boyunca savunma yaparak oyunu çirkinleştirmeyeceğiz ama Atletico'ya sahayı dar edeceğimizin sözünü verebilirim." dedi.

    Ligde istediği sonuçları elde edemeyen Atletico cephesi ise, Avrupa kupalarındaki formuna güveniyor. İç sahadaki son 22 Avrupa maçında 20 defa sahadan zaferle ayrılan Madrid ekibi, Vicente Calderon'un büyüsünün devam etmesini umuyor.

    Dizindeki sakatlık nedeniyle birkaç maç kaçıran Hakan Çalhanoğlu, bu hafta sonu ligde oynadıkları maçta 90 dakika forma şansı buldu. Öte yandan ayak bileğinden sorunu bulunan Lars Bender, üç maçtır sahalardan uzak bulunuyor.

    Ev sahibi ekipte, Diego Godin ve Tiago Mendes'in kart cezaları bulunuyor. İlk maçta dizindeki sakatlık nedeniyle oynayamayan Koke'nin ise forma bulması bekleniyor. Espanyol maçında yedek kulübesinde bekleyen Cristian Ansaldi'nin de Kasım'dan bu yana ilk defa şans bulabileceği söyleniyor.

    MUHTEMEL KADROLARAtletico Madrid'in muhtemel ilk 11'i: Moya, Juanfran, Miranda, Gimenez, Siqueira, Raul Garcia, Gabi, Koke, Arda Turan, Mandzukic, GriezmannBayer Leverkusen'in muhtemel ilk 11'i: Leno, Hilbert, Toprak, Spahic, Wendell, Castro, L. Bender, Bellarabi, Hakan Çalhanoğlu, Son, Drmic

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Vicente Calderon Atletico Madrid Diego Simeone Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title