Haberler

Yüzlerce yolcu taşıyan feribot, Marmara Denizi'nde arıza yaptı! Kaptanla ilgili iddia ortalığı karıştırdı

Güncelleme:

Avşa-İstanbul arası sefer yapan şehirlerarası arabalı yolcu feribotu, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı arıza yaparak Marmara Denizi'nin ortasında mahsur kaldı. Saatler sonra karaya yanaştırılan feribotun kaptanının alkollü olduğu iddia edildi.

Avşa- İstanbul arası sefer yapan şehirlerarası arabalı yolcu feribotu, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı arıza yaparak Marmara Denizi'nin ortasında mahsur kaldı. Yüzlerce yolcusuyla denizin ortasında kalan feribot, sahil güvenlik ekiplerinin römorkör teknesi yardımıyla Zeytinburnu sahiline yanaştırıldı. Yolculardan biri ise kaptanın alkollü olduğunu iddia etti.

YÜZLERCE YOLCU MAHSUR KALDI

Olay, gece saatlerinde Marmara Denizi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Avşa'dan saat 16:00'da hareket eden Yener C. isimli arabalı yolcu feribotu, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı arıza yaparak Marmara Denizi'nin ortasında yüzlerce yolcusuyla birlikte mahsur kaldı. Gemide bulunan mürettebat ve vatandaşların ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyet ekipleri gemiyi kıyıya yanaştırmak için çalışma başlattı. Normalde yaklaşık 6 saat süren sefer süresi neredeyse 10 saatlik yolculuk sonrasında iskeleye yanaştırıldı.

Yüzlerce yolcu taşıyan feribot, denizin ortasında arıza yaptı! Kaptanla ilgili iddia ortalığı karıştırdı

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ HİÇE SAYILDI

Saatler sonra feribottan inen öfkeli vatandaşlar ise oluşan yoğunluktan dolayı ulaşım aracı bulmakta zorlanırken, duruma sert tepki gösterdi. Yolculardan kimileri ise geminin arıza yapmadığını ve gemi kaptanlarının alkol almasından dolayı seferin geciktiğini iddia etti. Geminin limana yanaşmasıyla ortaya çıkan görüntülerde ve vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde sosyal mesafe ve maske kullanımının da ihlal edildiği görüldü.

Yüzlerce yolcu taşıyan feribot, denizin ortasında arıza yaptı! Kaptanla ilgili iddia ortalığı karıştırdı

KAPTAN ALKOLLÜ MÜYDÜ?

Gemide maske ve sosyal mesafenin hiçe sayıldığını söyleyen ve gemi kaptanının alkollü olduğunu iddia eden Reyhan Koçer, "Kaptan alkollüydü, gemide giderken de 3 bayanla birlikte oynaya oynaya bizi 3 saat geç bıraktı. Gelirken de bayanları almadan gitmem dedi. Gemide araç hariç 2 bin kişi vardı, neredeyse 5 bine yakın kişi vardı. Çoluk çocuk hep perişan ve yerlerdeydi. Böyle bir adaletsizlik olur mu? Paramızla rezil olduk. Böyle bir terbiyesizlik yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Denizi İstanbul Avşa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Engin:

Kendiniz kasindiniz. Hersey cok guzel olacaktiya hani. Size mustehak.

10
16
yanıtYanıtla
akıl sağlığı:

Ayıp ayıp. . arkana bir şey olsa partiye bağlayacaksın. olsun da ister bağla ister bağlama amip. . .

yanıt1
yanıt1
Tufan Kıcı:

Ulan denyo ada zaten ak parti tarafından yönetiliyor Başkanı da Süleyman Aksoy

yanıt1
yanıt2
ALFONSO:

Amaç Belli Büyükşehir belediyesini kötülemek. Böyle dandirik bir olay ile İmamoğlu''na darbe vuracağınızı mı sanıyorsunuz. ?

7
13
yanıtYanıtla
Komando 1453:

Ağlama ulan ağlama geni bozulmuş kaptan a neden iftira atıyorsun?ayıptır ayıp

5
4
yanıtYanıtla
Adsiz:

Kadinlarin abartmasi 3 saat beklemisler. Hemen cocujlar perisan oldu. Hep drama binsemeseydiniz. Okadar kalabalik gemiye.

8
1
yanıtYanıtla
ARO:

Bir denizci olarak yazıyorum. Gemideki arızanın kaptanla ne alakası var? Laf ola beri gele bir haber bu.

8
1
yanıtYanıtla
Ersin kesik:

Siz gemiciliği bırakın o zaman! Vapur kapasitesi aşmış yüzlerce insan ve araba almış aynı zamanda 2 gün aynı vapur bozulmuş bu tamamen kaptanın suçu insan hayatı bu kadar basit değil o vapur 1 gün çalışmazsa çok zarar edecekleri için herkesi hayatını hiçe saydılar!! Para uğruna milleti maffettiler aç kaldık donduk mahfolduk! Ne ateşimiz ölçüldü ne biletimize baktılar nede sayım yapıldı! Açıklama yapmak için 1 mürettebat geldi aşağıya ayakta zor duruyordu korkudan yukarı kaçtı kitlediler kendilerini içeri! Orda olmayanlar beyinsizler yorum yazmasınlar!

yanıt0
yanıt0
Aşkım İstanbul:

Yanlış anlama ama aşkım İstanbul kurunun yanında yaş''da yanıyor maalesef hakediyorsun Güzel İstanbul''um Dünya markası bir şehri haberlerde o kadar basit şeylerle gündemde görmeye başladık ki. ! Yazık. .

8
0
yanıtYanıtla
ido yetkilisi:

kaptanı tanırım alkol içmez müslüman adamdır, takdiri ilahi gemi arıza yapmış

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title