Haberler

Arabadan Uçan Kadını, Yola Kadar Sürükleyen Köpek Kurtardı

Güncelleme:

Güney Georgia'da yaşayan 36 yaşındaki Shannon Loria, kaza yaptığı aracından dışarı fırladı. Loria'yı yüzünü temizleyen ve yola kadar sürükleyen köpek kurtardı.

Güney Georgia'da yaşayan 36 yaşındaki Shannon Loria'nın başına inanılmaz bir şey geldi.

KAZADAN SONRA YANINDA BÜYÜK BİR KÖPEK GÖRDÜ

Güney Georgia'da yaşayan Shannon eşiyle tartıştıktan sonra aracıyla dışarı çıktı. Aşırı hız yüzünden kaza yapan kadın yakınlardaki bir alana uçtu. Shannon bilinçsizce orada yatıyordu. Diğer sürücülerin onu görmesi imkansızdı. Bir anlığına bilinci yerine geldi ve yanında büyük bir köpek gördü.

ÖLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜ

Shannon daha sonradan arka camdan fırladığında hissettiği acıyı hatırladığını ifade etti. Bagajın üstünde bilinçsiz halde yatan kadının kanaması vardı. Bilinci yerine geldiğinde muhtemelen öleceğini düşündü.


KÖPEK KADININ SURATINI YALAMIŞ

Shannon, Heroes Among Us'a "Suratım ve burnum kanıyordu. Birden bir gölge farkettim. Büyük bir gölgeydi bu" şeklinde konuştu. Shannon'ın daha sonradan Hero ismini vereceği köpek kadının suratını yalamaya başladı.

YOLA KADAR SÜRÜKLEDİ

Ancak hikâye bununla da bitmedi. Hero, Shannon suratındaki kanları temizledikten sonra kadını diğer sürücülerin görebileceği bir yere kadar sürüklemeyi başardı.

36 yaşındaki kadın, "Bu köpek hayatımı kurtardı. İnanılmaz bir hayvan. Eğer orada olmasaydı muhtemelen ben de bugün burada olamayacaktım. Bunu samimi bir şekilde söylüyorum. Ölebilirdim. Ölmem işten bile değildi. Hayatta kaldığım için köpeğe minnettarım." dedi.


BİR HAYVANSEVER SAHİPLENDİ

Hero'nun Shannon'ın yol kenarına sürüklemesi sayesinde yoldan geçen sürücüler kadını farkettiler ve hastaneye yetiştirdiler. Hero meğerse sokak köpeğiymiş. Humane Society'nin barınağına götürülen köpek daha sonra Heidy Drawdy isimli bir hayvansever tarafından sahiplenildi.

"BENİM HER DAİM KAHRAMANIM OLACAKSIN"

Hero daha sonradan arama kurtarma köpeği olarak eğitildi ve harika işler çıkardı.

Shannon son olarak, "Hiçbir eğitimi olmamasına rağmen hayatımı kurtardı. Eğitimini tamamladıktan sonra onlarca kişinin hayatını kurtaracağına inanıyorum. Ona, 'Benim her daim kahramanım olacaksın' diye fısıldadım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title