Haberler

Berber Dükkanında Fuhuş Yapan Kadınlar, Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:

Antalya'da ihbar üzerine harekete geçen ekipler, baskın düzenledikleri berber dükkanında fuhuş yapan Özbekistan uyruklu kadınları suçüstü yakaladı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde berber dükkanının arka tarafında hazırlanan özel odada, Özbekistan uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı belirlenen 2 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan berber Ahmet V.'nin özel odada fuhuş yaparken suçüstü yakalanan 2 kişiye, "Siz kimsiniz Benim dükkanımda ne arıyorsunuz, ne zaman oraya girdiniz?" diye tepki göstermesi dikkati çekti.

Manavgat'ın Ilıca Mahallesi Kumköy Turizm Merkezi'nde Özbekistan uyruklu kadınların çeşitli vaatlerle Türkiye'ye getirilip, fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, M.G. ve Ahmet V. ile Özbekistanlı kadınlar Gülnora E. ve F. A.'yı turizm sektörü ve bakıcılık gibi çeşitli işlerde çalıştırma vaadiyle Türkiye'ye getirdiği, borçlandırıp senet imzalattığı, pasaportlarına el koyup zorla fuhuş yaptırdıkları belirlendi.

BERBER DÜKKANINDA PEMBE IŞIKLI ODA

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararının ardından Ahmet V.'ye ait Aşağıhisar Mahallesi Irmak kenarında bulunan berber dükkanına jandarma tarafından baskın düzenlendi. Baskında girişi oldukça salaş olan ve sadece 2 koltuk bulunan berber dükkanının arka tarafında banyo ve tuvaleti bulunan, pembe ışıklı özel bir oda olduğu belirlendi. Baskın sırasında Özbekistanlı M.T. ile adı açıklanmayan bir kişi fuhuş yaparken suçüstü yakalandı.

Berber Dükkanında Fuhuş Yapan Kadınlar, Suçüstü Yakalandı

"SİZ KİMSİNİZ, ORADA NE ARIYORSUNUZ?"

Gözaltına alınan berber Ahmet V., jandarma ekiplerinin Burada fuhuş mu yapılıyor sorusuna, Tövbe haşa, fuhuş haram komutanım karşılığını verdi. Ahmet V., özel odada fuhuş yaparken suçüstü yakalanan 2 kişiye de Siz kimsiniz Benim dükkanımda ne arıyorsunuz, ne zaman oraya girdiniz diye tepki gösterdi.

Berber Ahmet V.'nin dükkana tıraş olmaya gelen müşterilere şifreli sözcüklerle fuhuş yapmak isteyip istemediğini sorduğu, olumlu yanıt aldığı kişilere, saç ve sakal tıraşı yaptırdıktan sonra arka tarafta hazırladığı odada Özbekistan'dan gelen kadınlarla para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Berber Dükkanında Fuhuş Yapan Kadınlar, Suçüstü Yakalandı

MAĞDUR 3 KADIN KURTARILDI

Jandarma ekipleri berber dükkanıyla eş zamanlı olarak Manavgat merkez ve Ilıca Mahallesi'nde çeşitli adreslere yaptığı baskında M.G. ile Özbekistanlı Gülnora E. ve F.A.'yı da şüpheli olarak yakaladı. Operasyonda fuhşa zorlandığı belirtilen Özbekistanlı S.T ve S.S.'yi de kurtardı. Jandarmada ifadeleri alınan mağdur kadınlar M.T., S.T. ve S.S. sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne gönderildi.

Berber Dükkanında Fuhuş Yapan Kadınlar, Suçüstü Yakalandı

Jandarmada işlemleri tamamlanan M.G. ve Ahmet V. ile Özbekistanlı Gülnora E. ve F.A., 'insan ticareti' suçundan savcılığa sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden Ahmet V. ve Gülnora E. tutuklanırken, M.G. ve F.A. tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özbekistan Manavgat Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

izmir berberler derneği:

16 yılda berber esnafımızın düştüğü hal işte böyle, zararına çalışıyorlar ekstra gelirleride olmasınmı hiç olmazsa berberlerin arka bölümüne sauna, masaj, büyük yatak konulmasına izin verilsin yan gelirleride olsun

8
18
yanıtYanıtla
İZMİRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:

ülkeye gel özbeki rusu kazakistanlısı moldovyalısı suriyelisi her ülkeden geliyorlar gelin yol geçen hanı olmuş sınırlar zaten sınır diye bir şey kalmadı ya 1 milyon afganlı erkek giriş yapmış ülkeye bu ne ya kim bunlar burada hangi örgüt kurulavcak bunlarla abd neden sokuyor ülkeye bunları ve göz yumanların amacı ne neyin hazırlığı

22
0
yanıtYanıtla
kasap recai:

ulan berber 40 senelik komşuyuz haberde vermiyorsun bize ayıp yahu sana

7
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yaz kızım 30 torba çimento

15
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

hep bize deydirecek değiller ya

14
0
yanıtYanıtla
...:

devlet ucuz yollu fuhuşun yolunu bulması lazım durum çok kötü milletin parası yok. . .

3
10
yanıtYanıtla
cık cık cık:

nerede yapsinlar. yer göstersin o zaman belediye

12
1
yanıtYanıtla
ev hanımı:

Özbekistandan gelip fuhuş yapanları görmek istemiyoruz artık.

10
1
yanıtYanıtla
lütfen:

kendi adına konuş

yanıt0
yanıt0
71:

Haklısınız ama türkiyede daha fazlası oluyor

yanıt3
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title