Haberler

Antalya'da "Köyüm Bisiklete Biniyor" Etkinliği Düzenlendi

Konyaaltı Belediyesi tarafından, ikincisi düzenlenen "Köyüm Bisiklete Biniyor" etkinliğinde yüzlerce kişi bisiklet bindi.

Konyaaltı Bölgesi Sürdürülebilir Eko-Turizm Projesi kapsamında düzenlenen "Köyüm Bisiklete Biniyor Şenliği"nin ikincisiyle bisiklet severler, yaklaşık 10 kilometrelik bir parkurda pedal çevirdi. Konyaaltı Belediyesi ile Çakırlar, Bahtılı, Kır, Karatepe, Doyran ve Gökçam Mahalle Muhtarlıklarının işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer Çevikol ve çok sayıda bisiklet sever katıldı.

Etkinliğe şalvarlarıyla katılan köylü kadınları, profesyonel bisiklet kullanıcılarıyla birlikte davul zurna eşliğinde halay çekerek renkli görüntüler oluşturdu. "Köyüm Bisiklete Biniyor" etkinliği, otomobil ve motosikletli jandarma ekiplerinin gözetiminde, Çakırlar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yerinden başladı. Çakırlar, Bahtılı, Karatepe ve Gökçam Mahalleleri'nden geçen ve yaklaşık 10 kilometre uzunluğundaki parkur, Gökçam İlkokulu'nda son buldu.

Gökçam İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer Çevikol, Konyaaltı Belediyesi ve muhtarların işbirliğiyle düzenledikleri "Köyüm Bisiklete Biniyor Şenliği"yle eko-turizmin olmazsa olmazı Çakırlar, Bahtılı, Doyran ve Gökçam Mahalleleri'nde bu heyecanı hep birlikte yaşadıklarını kaydetti. Çevikol, bu yıl ikincisini düzenledikleri bu etkinliğinde gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların sonunda gerçekleştirilen çekiliş ile 10 bisiklet ve çeşitli hediyeler, sahiplerine teslim edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Karatepe Doyran Gökçam Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title