Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Foto3.Foto4.Foto5.Foto6.Foto7.Foto8.Foto9.Foto10.Foto11.ANTALYA podyumlarının tanınan isimlerinden Eda Meltem Yılmaz ile yakın arkadaşı Yasmin Serin, günün yorgunluğunu birlikte attı.

Foto1: Burcu Karakaya, Melih Yıldırım

Foto2: Gönenç Türk, Sabriye İlhan

Foto3: Şafak- Müberra Şen, Nilhan- Tayfur Acar

Foto4: Tülay- Muharrem Nerse

Foto5: Meryem- Fatih Acar

Foto6: Pelin Dinç, Engin Akar

Foto7: Yusuf Gültekin, Cansu Güney

Foto8: Taylan Acar, Linda

Foto9: Salim- Tuğçe Öztürk

Foto10: Gökçe Parmaksız, Büşra Yazıcı

Foto11: İmge- Emrah Acar

===

Akşam sefası

ANTALYA podyumlarının tanınan isimlerinden Eda Meltem Yılmaz ile yakın arkadaşı Yasmin Serin, günün yorgunluğunu birlikte attı. Popüler bir işletmede buluşan ikili, sempatik halleriyle öne çıktı. Koyu sohbetin canlı müzikle renklendiği buluşma, iki arkadaşın eğlenceli anlarına sahne oldu. Yılmaz, iş temposunun yaz sezonuyla daha da arttığını belirterek, şimdiden enerji depoladığını dile getirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Eda Meltem Yılmaz, Yasmin Serin

===

Sohbetle yemek aynı masada

YAKIN arkadaşlar Özlem Gülenay, Zeliha Karslı ve Defne Ezanoğlu, keyifli akşamı paylaştı. Lara Balık Evi Konyaaltı Şubesi'nde buluşan üçlü, akşam yemeğinde bir araya geldi. Koyu sohbetin takip ettiği akşam, üç arkadaşın neşeli halleriyle renkli bir hal aldı. Sık sık bir arada olduklarını dile getiren arkadaşlar, yemeğin ardından şehir turu atarak geceyi noktaladı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Özlem Gülenay, Zeliha Karslı, Defne Ezanoğlu

===

Başarı kutlaması

BAL Dental firma sahibi Savaş Bal, işindeki başarısını dostlarıyla birlikte kutladı. Final Dershanesi öğretmenlerinden Jale Arslan ile Beyhan Demirtepe, Gülşah Bal ve Bilgen Kümbül'un eşlik ettiği kutlama, Chappell'de gerçekleşti. Şıklıklarıyla öne çıkan grup, yeni günün ilk saatlerini işletmede karşıladı. Akşam yemeğinin ardından müzikle süren neşeli sohbet, arkadaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Beyhan Demirtepe, Jale Arslan, Savaş Bal, Gülşah Bal, Bilgen Kümbül

===

Antalya'yı sevdiler

ANTALYA'ya tatile gelen Anastasia Sidewe, Morgan Long, Anna Bulteva ve Rachel Fame, güney sahillerini çok sevdi. Gündüz denizin tadını çıkaran tatilci arkadaşlar, gece ise soluğu eğlence dünyasında aldı. Club Ally'de coşkulu atmosfere dahil olan dört arkadaş, sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip eğlencenin tadını çıkardı. Antalya'yı çok sevdiklerini ve tekrar gelmeyi düşündüklerini söyleyen tatilciler, gecede eğlenceye doydu.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Anastasia Sidewe, Morgan Long, Anna Bulteva, Rachel Fame

===

Cicişler DJ oldu

CİCİŞ lakaplı Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler Alanya'da DJ'lik yaptı. Murphy's Bar'da gece yarısı mikser başına geçen ikili, sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Yaklaşık 2 saat hareketli parçalar çalarak DJ kabininde dans eden Ersoy kardeşler, hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi. Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, Alanya'da kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını söyleyerek, "Turnemiz kısa süre sonra bitecek ve Dubai'de bulunan sevgilimin yanına gideceğim. Beni çok kıskanıyor ve sürekli hediyeler gönderiyor" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ersoy kardeşlerin fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Burcu Karakaya Esra Ersoy Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title