Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Alanyaspor Teknik Direktörü Turhan, "Tempo yakaladığımız ilk yarının son 20 dakikasında devre arası olmaması için dua ettim."

Foto: Başak Eraydın'ın fotosu

===

Alanyaspor 1 puana sevinemiyor

Devre arası hızımızı kesti

Alanyaspor Teknik Direktörü Turhan, "Tempo yakaladığımız ilk yarının son 20 dakikasında devre arası olmaması için dua ettim. Maçın devre arası hızımızı kesti" dedi.

ALANYASPOR, kaçan 2 puana yanıyor. 3-3 sona eren Eyüpspor maçına cezalı oyuncular Mehmet Öncan ve Mutlu İlengöz'ün yerine Alper Tursun ve Gökhan Ünver'e görev vererek başladıklarını belirten Teknik Direktör Armağan Turhan, kötü başladıkları maçın ilk dakikalarında aşırı motivasyondan kaynaklanan stres ve uyum sorunu yaşadıklarını söyledi.

Maçta 2 farklı yenik duruma düştükten sonra sistem değişikliğine giderek oyuna Cihan'ın yerine Can'ı aldıklarını dile getiren Turhan, "İlk yarının son 20 dakikasında futbolun güzelliklerini sahaya yansıtarak müthiş bir mücadele örneği sergiledik. Genç oyuncumuz Alper'in katkılarıyla görülmeye değer goller atarak beraberliği yakaladık. Tempo yakaladığımız ilk yarının son 20 dakikasında devre arası olmaması için dua ettim. Maçın devre arası hızımızı kesti" dedi.

Ersen Martin'in golünden sonra herkesin maçın 3-2 Eyüpspor üstünlüğüyle biteceğini düşünürken oyuncularının maçı bırakmadığını kaydeden Turhan şöyle konuştu: "Maçın son dakikasına kadar mücadele ederek penaltı golüyle de olsa 1 puanı almayı başardık. Sonuç olarak oyuncularımın mücadelesinden ve kaybetmeme hırsından son derce mutluyum. Her takım 2 kez yenik duruma düştükten sonra maçı çeviremez. Bu hafta ligin flaş takımlarından Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağız. Kupada yenildiğimiz rakibimizi lig maçında yenerek bu sezon deplasmandaki ilk puanlarımızı almak istiyoruz."

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular ve Armağan Turhan

===

Evrenseki'nin zirve yürüyüşü

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki başarılı temsilcimiz Manavgat Evrenseki'de teknik heyetten futbolcusuna, taraftarından yöneticisine kadar herkes sevinç içinde. 2-1 kazanılan Sivas 4 Eylül Belediyespor galibiyetiyle bir adım daha yukarıya tırmanan Evrenseki, 15 puanla 7'nci sırada bulunuyor.

Teknik Direktör Mustafa Çobanoğlu, Sivas 4 Eylül karşısında inançlı ve kararlı bir oyun sergileyen tüm oyuncularına teşekkür etti. Çobanoğlu, Manavgat Evrenseki'nin çok daha iyi yerlere geleceğini vurguladı. Başkan Musa Şehirli de alınan galibiyetin çok anlamlı olduğunu belirtti. Manavgat Evrenseki önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı zorlu Menemen maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

Foto: Maç fotosu

===

Tekirova'da keyifler yerinde

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki temsilcimiz Tekirova Belediyespor'da deplasmanda alınan Bergama Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Oynadığı son 5 maçtan 1 yenilgi, 1 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrılan Tekirova Belediyespor, 15 puanla 6'ncı sırada bulunuyor. 4 Kasım'da sahasında Kayseri Şeker'i konuk edecek olan Akdeniz ekibi, bu maçın hazırlıklarına bugün start veriyor. Teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu, deplasmanda alınan bu galibiyetin, hedefe doğru yürüdüklerinin kanıtı olduğunu vurguladı. Ferhatoğlu, "Bu hafta evimizde oynayacağımız zorlu Kayseri Şeker maçının kazanılması halinde hedef büyüteceğiz. Tüm oyuncularımı gösterdikleri yüksek mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.

Foto: Hoca kelle, Tekirova maç fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Eyüpspor Tekirova Antalya Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title