Haberler

Yatak odasında annesiyle sevgilisini yakalayan lise öğrencisi dehşet saçtı

Güncelleme:

Ankara'da lise öğrencisi genç, annesinin yatak odasından duyduğu sesler üzerine içeriye girdi. Burada annesi ve annesinin erkek arkadaşını gören genç, adamla tartışmaya başladı. Çıkan arbedede annesinin erkek arkadaşını bıçaklayan lise öğrencisi gözaltına alındı, yaralanan şahsın durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Ankara'nın Altındağ ilçesi Baraj Mahallesi Selçuklu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi Emre T. (19), evde bilgisayar oyunu oynadığı sırada yatak odasından sesler duydu. Bunun üzerine odaya giren genç, içeride annesi Badegül T.'nin yanında gördüğü Enis Y. ile tartışmaya başladı.

ODADA YAKALADIĞI ADAMI 3 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine yere düşen Emre T., eline geçirdiği bıçakla Enis Y.'yi 3 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Yaşanan arbedede de elinden yaralanan liseli genci olay yerine çağırdığı arkadaşları sakinleştirdi. Emre T.'nin elindeki bıçağı alan ve kavgayı ayıran arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi.

Annesi ve sevgilisini odada yakalayan genç dehşet saçtı

YARALANAN ŞAHSIN DURUMU AĞIR DEĞİL

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bıçak darbeleriyle yaralanan Enis Y.'nin durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

Annesi ve sevgilisini odada yakalayan genç dehşet saçtı

ANNE, OĞLUNU UNUTTU

Badegül T.'nin yaralı arkadaşı Enis Y.'nin başında beklemesi ve elinden yaralanan lise öğrencisi oğlunu unuttuğu anlar görenleri şaşırttı. Yaralı Enis Y. ambulansa taşınana kadar başında bekleyen kadın, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Annesi ve sevgilisini odada yakalayan genç dehşet saçtı

"ODADAN DEĞİŞİK SESLER DUYUYORUM"

Şüpheli lise öğrencisi Emre T.'nin arkadaşı Oğuz Karatekin, "Evden çıktık işe gidiyorduk. Arkadaşımız aradı bizi. Annemin yanında birileri var herhalde odadan değişik değişik sesler duyuyorum dedi. Bende sakin ol geliyorum dedim. Geldim hemen buraya. Geldiğim de kavga ediyorlardı. Bıçaklamıştı. O esnada biz polisi aradık. Arkadaşımın elinden kurtardım adamı. Adam yerde yatıyordu. Arkadaşım yatak odasında yakalamış. Evde kimse yok sanıyormuş. Bizde ayırdık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altındağ Selçuklu Ankara Haberler

500

Yorumlar (120)

adalet:

Merak ettim o çocuk babasıyla yaşıyor olsaydı babasını sevgilisiyle görseydi kadını bıçaklar mıydı. Namus sadece kadına tanımlanmış bir kavram mı?

83
230
yanıtYanıtla
HAMİT:

Genellikle ataerkil toplumlarda kavga anneye edilen hakaret sonucu çıkmaktadır.

yanıt29
yanıt1
Babaerkil:

Biz Turkler ataerkil toplumuz. Bu cumle sana yeter mi?

yanıt55
yanıt13
..:

Ne biçim lâf bu be senin o kadından ne farkın kaldı lafa bak babasıyla yaşasaydı kadın olsa yapacakmıydı ne demek oğlunun yanında eve erkek almak

yanıt51
yanıt8
zaten:

cocuk annesine birşey yapmamış zaten iyi oku-haberi

yanıt19
yanıt2
ADALET:

ZATEN ! Babasıyla yaşasaydı, babasının sevgilisi olan kadını kasdediyorum. iyi oku.

yanıt10
yanıt2
fethi:

oğlundan utan kadın

181
15
yanıtYanıtla
kadın değil o:

anladın sen, bu yaratığa kadın demek gerçek kadınlara hakaret sayılır

yanıt50
yanıt5
hersey normal:

ne utacak len herkezin yaptigini yapmis

yanıt6
yanıt21
murat:

neden utansın erkek yağınca iyi kadın yapınca utan demi

yanıt2
yanıt15
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title