Haberler

    Annelik işte: Ünlü oyuncu oğluna bir köşe başında böyle dondurma yedirdi

    Güncelleme:

    Bazen sokaklarda bazen parklarda onlarla vakit geçirirken objektiflere takılıyor bu ünlüler. Kimi çocuğunu salıncakta sallıyor, kimi elinde onun oyuncaklarını taşıyor. İşte ünlülerin kırmızı halı dışında, çocuklarıyla zaman geçirirken görüntülendiği o anlar.

    KIZINA YOĞURT ALDI

    Ashlee Simpson da önceki gün kızıyla birlikte Encino'da görüntülendi. Kızını okuldan alan Simpson sonra da onunla birlikte yoğurtçu dükkanına gidip kızına yoğurt aldı. Ashlee Simpson'ın Pete Wentz ile yaptığı evlilikten Bronx adında bir oğlu bulunuyor. Yıldız, Evan Ross ile evliliğinden de iki çocuk dünyaya getirdi.

    OĞLUNA DONDURMA YEDİRDİ

    Whitney Port, geçtiğimiz günlerde minik oğluyla birlikte Batı Hollywood'da alışverişe çıktı. Uzun uzun mağazaları gelen anne ile oğlu sonra biraz dinlenmek istedi. Oğlunun dondurma isteğini kırmayan Port, bir dondurma satın aldı. Sonra da bir mağaza vitrininin köşesinde oturup ona dondurmasını yedirdi. Tim Rosenman ile evli olan Whitney Port, Sonny Sanford adında bir erkek çocuk annesi.

    RENK UYUMU

    Gösteri dünyasının ünlüleri içinde çocuğuyla en çok görüntülenen kişi ünlü model Irina Shayk. Bradley Cooper ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Lea ile yine New York sokaklarında görüntülendi Shayk. Kızıyla uyumlu renklerde giyindiği görülen model, minik Lea'nın boncuklu çantasını da kendisi taşıdı. Bu arada Lea, kendisine yeni satın alınan oyuncak bebeğiyle mutlu bir şekilde yürümeye devam etti.

    ALIŞVERİŞ TURU

    Angelina Jolie ile kızı Vivienne de önceki gün Los Feliz'de görüntülendi. Jolie ile kızı alışveriş ettiler. Sokakta yürürken bir yandan da sohbet eden anne- kız daha sonra kendilerini bekleyen otomobile binerek evlerinin yolunu tuttu. Brard Pitt ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Jolie üçü biyolojik, üçü evlatlık altı çocuk annesi.

    BEBEK BABASININ KUCAĞINDA

    Kısa bir süre önce kızları dünyaya gelen Orlando Bloom ile Katy Perry de Santa Barbara'da görüntülendi. Çift bir süre alışveriş yaptıktan sonra evlerinin yolunu tuttu. Ünlü çiftin kızı Daisy ise merakla çevresini seyretti. Bloom'un, eski eşi Miranda Kerr'den de 9 yaşında bir oğlu bulunuyor.

    KIZINI SALLADI

    Sacha Baron Cohen ile Isla Fisher de Avustralya'nın Sidney kentinde bir parkta görüntülendi. Üç çocuklu çift o gün en küçük çocuklarıyla birlikteydi. Cohen onu salıncakta sallerken Isla Fisher de başka bir salıncakta kahvesini yudumlayarak onları seyretti.

    KIZINI BEBEK ARABASINDA GEZDİRDİ

    Kısa bir süre önce anne olan model Elsa Hosk, kızını gezintiye çıkardı. Tom Daly ile evliliğinden Tuuliki adını verdileri bir kızı olan Hosk, kızını bebek arabasına koydu. Kendisi de bir yandan yürürken bir yandan içeceğini yudumladı.

    OĞLU DA AYNI RENK

    Jessica Alba önceki gün eşi Cash Warren ve minik oğluyla New York'ta görüntülendi. Alba o sırada kendisiyle aynı renklerde giydirdiği oğl Hayes'i de kucağında taşıdı. Aile, Alba'nın sahibi olduğu Honest adlı şirketin halka açılması nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Ünlü çiftin Hayes'ten büyük iki tane kızı da bulunuyor.

    ANNESİNİ KARŞILADI

    Ünlü model Chrissy Teigen evine döndüğünde onu aracından inerken çocukları karşıladı. Kızı Luna, annesine öpücük verdi. Oğlu da o sırada otomobilin diğer tarafında onları izliyordu. Müzisyen John Legend ile evli olan Teigen, üçüncü bebeğine hamileydi. Fakat karnındayken onu kaybederek büyük bir acı yaşadı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Ashlee Simpson Isla Fisher Hollywood New York Haberler

    Bakmadan Geçme

    Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title