Haberler

Ankara Valisi Yüksel Emekliliğini İstedi

Güncelleme:

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, valiliğin internet sitesinden yaptığı açıklamada emekliye ayrılacağını açıkladı.

Dün 'Beni merkeze alın' diye İçişleri Bakanlığı'na dilekçe veren Denizli Valisi Abdulkadir Demir'den sonra Ankara Valisi Alaaddin Yüksel de emekliliğini istedi. Yüksel, valiliğin internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2010'da başladığı görevinden emekliliğini talep etmesi nedeniyle ayrılacağını bildirdi.

2 GÜN ÖNCE KÖŞK'E ÇIKMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2 gün önce Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i kabul etmiş, Çankaya Köşkü'nde, basına kapalı gerçekleşen kabul 40 dakika sürmüştü.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Ankara'da görevde bulunduğum süre içerisinde; aziz Ankaralılar başta olmak üzere yönetişim ve işbirliğinin seçkin örneklerini veren saygıdeğer Ankara milletvekilleri, 4. Kolordu Komutanlığı ve Ankara adliyesi, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ile siyasi partiler il başkanlıkları, mesleki teşekküller baro ve odalar ile borsalar, birlikler, kooperatifler, vakıf ve dernekler ile yazılı ve görsel basın ile Ankara radyoları tarafından esirgenmeyen ilgi, destek ve müzaheret bahtiyarlığım için vesile olmuştur.

"ADİL OLMAYA GAYRET ETTİM"

Devletime sadakatle sürdürdüğüm 42 yıla yaklaşan hizmet sürem içerisinde her yönetim kademesinde aldığım görevler yüksek bir sorumluluk ve eksilmeyen heyecanlarla adeta bir bayrak yarışı biçiminde tezahür etmiştir. Onur ve gurur ile yüreğimde taşıdığım Türkiye Cumhuriyeti hizmet bayrağının sınırsız heyecan, üstün görev ve sorumluluk anlayışı içerisinde taşınmasında, devlet ve milletimizin samimiyetle kucaklaştırılmasında bilhassa özen ve gayret gösterdim. Hizmetlerimin icrasında; açık ve adil olmaya, herkesin hak ve hukukunu korumaya gayret ettim."

Başkent Ankara'da görevi esnasında Ankaralıların en yüksek seviyede sağladığı toleransa da müteşekkir olduğunu belirten Yüksel, Ankara'nın dünya şehri hedeflerine yönelik yürütülen hizmet ve faaliyetlerin vatandaşların beklentilerini de içine alacak bir bütünlük içerisinde bundan sonra daha da ileri bir seviyeye ulaştırılmasının, en büyük temennisi olduğunu da kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Alaaddin Yüksel Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (7)

ali veli:

vali bey emniyete teşekür yokmu yaziklar olsun.

9
3
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

ADIM ADIM AKP MİLLET VEKİLLİĞİNE!!

11
1
yanıtYanıtla
cenk:

Elbette birgün bir Kenan evren daha cikacak bu densizlerin haddlerrini bildirecekdir.

3
3
yanıtYanıtla
acun mıcık:

Derindevlet patentli yüksel gül kontenjanından ankara akp tarafından vali olunca açıkçası şaşırmıştım… Sonra anlaşıldı bazı işler yükseklerde değişik bir mecrada cereyan ediyormuş…Toz konduramadığımız siyasal islam kisvesi altında ne can lar feda edilmiş şimdi ortaya çıkıyor

2
1
yanıtYanıtla
GIR GIR FUAT AVNİ:

HELE ŞÜKÜR. . . DÖNEKLERDEN BİRİ DAHA GİDİYOR.

2
0
yanıtYanıtla
zeki:

seçime çok vardı erken etmişsin. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Halim Yaman:

1986 -1992 yıllarında Tekirdağ il milli eğitim müdürlüğünde ben şube müdürü iken Şarköyde kaymakam olarak zaman zaman ile geldiklerinde doğru, dürüst, kurallara aleyhinede olsa saygılı olarak tanıdığım Ankara valisi Alaattin Yükselin emekliye ayrıldığını bu haberle öğrendim. Üzüldüm. Kendilerine emekli hayatında başarılar diliyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title