Haberler

Ankara'da fabrikasını su basan vatandaş feryat etti: 5 milyon dolar yatırmıştım, büyük hasar var

Güncelleme:

Ankara'da etkili olan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sel nedeniyle fabrikası zarar gören Cenan Güney, "Ben 5 milyon dolar para yatırdım bu tesise. Her bir makine ayrı bir servet. Bunların hepsi milli servet. Burada sadece 300 bin tane gözlük var. Her gördüğünüz yerde gözlük var. Kim karşılayacak şimdi bu zararı" diye konuştu.

Ankara'da başta Yenimahalle olmak üzere Çankaya ve Çubuk'ta etkili olan sağanak yağışı, hem vatandaşlara zor anlar yaşattı, hem de çok sayıda eşyaya zarar verdi. Yağmur nedeniyle eşyası zarara görenlerden biri de Fabrika sahibi Cenan Güney oldu. Güney, milyon dolarlarla kurduğu fabrikasında ciddi hasar oluştuğunu söyledi.

Ankara'da fabrikası su basan vatandaş feryat etti: 5 milyon dolar yatırmıştım, büyük hasar var

ARAÇLAR SUYA GÖMÜLDÜ

Başkent'te sağanak yağış en çok Yenimahalle ilçesinde yan yana bulunan İvedik ve Ostim sanayi sitelerini etkiledi. Sağanak nedeniyle bölgede bulunan çok sayıda araç sular altında kaldı. Sürücüler suya gömülen araçlarını ve içindeki eşyalarını kurtarabilmek için çaba harcadı. Bölgede gözlük üretimi yapan bir fabrikayı da su bastı. Deposu su dolan fabrikada, makineler kullanılmaz hale geldi.

Ankara'da fabrikası su basan vatandaş feryat etti: 5 milyon dolar yatırmıştım, büyük hasar var

"KİM KARŞILAYACAK BU ZARARI"

Eşyaları sular altında kalan Fabrika sahibi Cenan Güney, "Ben 5 milyon dolar para yatırdım bu tesise. Her bir makine ayrı bir servet. Bunların hepsi milli servet. Burada sadece 300 bin tane gözlük var. Her gördüğünüz yerde gözlük var. Kim karşılayacak şimdi bu zararı. Şu gördüğünüz makinelerin tanesi 500 bin lira. Allah aşkına şu hale bakın" diye mağduriyetini dile getirdi. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye ekipleri de bölgede çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Brad Simon:

Arkadaslar, Mansur yavasin hakkini yemeyin, Adam Ankaraya deniz getirdi. Bodruma giden var gidemeyen var

66
71
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

hadi ya devlete yedi önce gitsinler baksınlar hepsi çakma gözlük vay uyanık vay 5 milyon dolarmiş ulan bimin hissesi 3 milyon dolar kimi kandirion.keske sel vurmasaydı hepimiz üzüldük ama gidipte abartmana gerek yok 5 milyon dolar yatıran bir iş insanı gider afet sigortası yaptırır yatıraydın sigortani yok oram agridi devlet yok şurayı söyle oldu devlet yok oldu herşeyi devletten bekliyek bizde seracilik yapboz afet sigortasi yapioz yılda 7 bin tl çokmu para hayret bise ya

97
6
yanıtYanıtla
senar:

Devlet destek olmalı

8
67
yanıtYanıtla
Ömer YILDIRIM:

tabi ki sigortan karşılayacak belediye ne yapsın hep işgüzarlık. 5 milyon dolar yatırdı isen 50 bin dolar verip sigortasını yaptıracaksın ha yaptırmadıysan da yapacak bir şey yok üstüne su içeceksin.

71
3
yanıtYanıtla
Halil İbrahim:

Kolpaçino

33
1
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

millet 300 bin liralık araba aldıgında sigorta yaptırırken 5 milyon dolar lık fabrikada sigorta yok muy mus ????

29
0
yanıtYanıtla
Delidumrul ElTurco:

5 milyon doları nasıl buldun ? En başa gelelim ?

13
1
yanıtYanıtla
Klm :

Bu yatırım karşılığı bu olmamalıdır. 5 milyon dolar yatırım yaptın madem işletme sistemine uygun mu değil. Sigorta varmı yok gözlük hangi markaya fason üretim yapıyorsun ki zaten öyle olsa üretim isteyen marka firma direk üretim koşul ve yeterlilik belge izin ve tüm yasal evrakları isterdi . Neyse geçmiş olsun yinede ama rakamları abartmayı ve Gökçekye hesap sorun şehircilik bakanlığından hesap sorun

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title