Haberler

Medyumun uygunsuz koşullarda beslediği 20 köpek ve 16 kediye el konuldu

Güncelleme:

Ankara'da medyum olarak tanınan Sadiye Servet G.'nin evine polisle birlikte baskın düzenleyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, kötü şartlarda beslenen 20 köpek ve 16 kediye el koydu. Avukatları ve tanıyanları ile birlikte el koyma işlemine karşı çıkan Sadiye Servet G. ve oğlu, hayvanları çok sevdiklerini iddia etti.

Doğa Koruma Ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 9'nucu Bölge Müdürlüğü ekipleri, uygunsuz şartlarda kedi ve köpek beslendiği ihbarı yapılan 2 katlı eve polisle birlikte baskın düzenledi. Ankara'da medyum olarak tanınan Sadiye Servet G.'nin oturduğu belirlenen evde ve bahçede 20 köpek ve 16 kedi tespit edildi. Hayvanların bir kısmının evde bir kısmının da bahçede derme çatma kulübede kötü koşullarda tutulduğu belirlendi.

EL KOYMAYA KARŞI ÇIKTILAR

Ekipler, hayvanlara el koymak için işlem başlattı. Sadiye Servet G. ve oğlu Sercan G., buna tepki gösterdi. Sadiye Servet G.'nin müşterisi olduğu belirtilen tanıdıkları ve avukatları da gelerek, hayvanların alınmasını engellemeye çalıştı. Avukatlar, kararın hukuksuz olduğunu ileri sürdü. Tartışmaların ardından köpeklere ve kedilere el konuldu. Hayvanlar, belediye barınağına götürülerek teslim edildi. Sadiye Servet G.'ye ise 'hayvan bakım ve refahına uygun olmayan şartlar' nedeniyle hayvan başını 181 TL olmak üzere toplam 6 bin 516 lira para cezası uygulandı. Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce de Sadiye Servet G.'ye 13 bin 900 TL idari para cezası kesileceği öğrenildi.

Medyumun uygunsuz koşullarda beslediği 20 köpek ve 16 kediye el konuldu

"EN KISA ZAMANDA GERİ ALACAĞIZ"

Sadiye Servet G.'nin oğlu, Sercan G., annesinin sokak hayvanlarını çok sevdiği için bahçeye alıp beslediğini söyleyerek, "Şikayet üzerine gelip alanın yetersiz olduğunu söylediler ve köpeklerimiz alındı. En kısa zamanda köpeklerimizi almak için elimizden geleni yapacağız. Ortalama 30 köpeğimiz ve 20 kedimiz vardı. Gerekli tutanaklar da tutuldu. Şartları elverişli hale getirdikten sonra da hayvanlarımızı geri alacağız" dedi.

Medyumun uygunsuz koşullarda beslediği köpeklere el konuldu

"YAŞAM ŞARTLARI KÖTÜ OLAN HAYVANLARI KURTARACAĞIZ"

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Ankara Temsilcisi Tülay Danacıoğlu ise sağlıksız şartlarda yaşatılmaya çalışılan 20 köpek 16 kediye Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerinin kararlı çalışmasıyla el konulduğunu söyledi. Danacıoğlu, "Her el koyma işlemlerinde vermeme durumları gerçekleşiyor; ama şartlar sağlıksızsa el konularak alınıyor. İçerisi kötüydü, bir hayvanın yaşayamayacağı şartlarda sağlıksız bir ortam vardı. Yaşam şartları çok kötü olan hayvanları bulmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Medyumun uygunsuz koşullarda beslediği 20 köpek ve 16 kediye el konuldu


İşte olay yerinden görüntüler:


Medyumun uygunsuz koşullarda beslediği 20 köpek ve 16 kediye el konuldu

Medyumun uygunsuz koşullarda beslediği 20 köpek ve 16 kediye el konuldu

Medyumun uygunsuz koşullarda beslediği 20 köpek ve 16 kediye el konuldu

Medyumun uygunsuz koşullarda beslediği 20 köpek ve 16 kediye el konuldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Doğa Koruma ve Milli Parklar Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

;-;:

TÜRBANLI MÜSLÜMAN AMA MEDYUM ÖYLEMI HANI FAL DINIMIZDE YASAKTI GAIPTEN HABER VERMEK GELECEGI BILMEK SADECE ALLAH´A MAHSUSTU BÖYLE BIR SEYI ALLAH PEYGAMBERIMIZE DAHI VERMEMISTI ISTE BUNLAR HESAPTA MÜSLÜMAN VE BU TIPLERIN KAPANMALARIDA ZAMAN VE ZEMINE AYAK UYDURMAK ICINDIR HER HATI GÖSTEREN DAR ETEK KOT PANTOLON BLUZ BOL BOYA MAKYAJ ALINMIS KASLAR AMA KAFADA TURBAN TEPESINDE OLMAZSA OLMAZI GÜNES GÖZLÜGÜ PEKI BU KURANIN EMRETTIGI BIR ÖRTÜNME SEKLIMI BÖYLE KIYAFETLE IMANLI MÜSLÜMANMI OLUNUYOR?

14
0
yanıtYanıtla
E:

Ahlak örtüsü yoksa basörtüsü dindar yapmaz

yanıt3
yanıt1
he:

Medyum olarak tahmin edememiş mi baskını :)

12
0
yanıtYanıtla
suskun:

kadının surata baksanıza nur inmiş :) makyaj nuru tipine tövbe tövbe

8
1
yanıtYanıtla
gerçekleri konuşan ülkücü:

bu devirde cine, periye, medyuma, hocaya, üfürükçüye inanan net gerizekalıdır. gavur marsa insan yollamaya çalışıyor bizim uğraştığımız şeylere bak.

7
2
yanıtYanıtla
AFYONLU:

PUDRA DEĞİL O NUR NUR NUR ENMİŞ YÜZÜNE :)

6
1
yanıtYanıtla
BILIRKISI:

bu nasil bir surat bembeyaz..

6
0
yanıtYanıtla
tarkan:

kadinin surati tarkan filmindeki ahtapot gibi

5
1
yanıtYanıtla
Veli:

Aynen öyle hahaha

yanıt0
yanıt1
0131:

hayvanlari cok seviyormus. . . birde hayvanlara soralim bakalim seni ne kadar seviyorlar pislik dolandirici seni. . . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title