Haberler

Görenler ilk önce oyuncak bebek sandı! 4'üncü kattan düşen Beyzanur, yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme:

Ankara'da, 4'üncü kattaki evlerinde kanepede zıplarken pencereden düşerek ağır yaralanan 1.5 yaşındaki Beyzanur Arkan, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Düşme anı güvenlik kamerasına yansıyan Beyzanur'a ilk müdahaleyi yapan görgü tanığı, "Ben ilk anda oyuncak bir bebek sandım" dedi.

Mamak ilçesi Gülveren Mahallesi 82'nci Sokak'taki apartmanın 4'üncü katında oturan Zeynep ve Halil Arkan çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Beyzanur, dün akşam saatlerinde odada iki ablasıyla birlikte oyun oynarken, kanepeye çıktı.

AÇIK PENCEREDEN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

Beyzanur, kanepede zıplarken, açık pencereden beton zemine düştü. Ağır yaralanan Beyzanur, ailesi ve komşuları tarafından otomobille Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Beyzanur, daha sonra Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Çocuk Acil Bölümüne sevk edildi. Tedavisi devam eden Beyzanur'un yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

Görenler ilk önce oyuncak bebek sandı! 4'üncü kattan düşen Beyzanur, yaşam mücadelesi veriyor

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan Beyzanur Arkan'ın düşme anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Beyzanur'un kaldırıma düşmesi ve o sırada kaldırımda bulunan kişi ile diğer vatandaşların küçük kıza müdahalesi yer aldı.

Görenler ilk önce oyuncak bebek sandı! 4'üncü kattan düşen Beyzanur, yaşam mücadelesi veriyor

"OYUNCAK BEBEK SANDIM"

Beyzanur'a ilk müdahaleyi yaparak kucağına alan görgü tanığı, "Ben ilk anda oyuncak bir bebek sandım. Araca doğru yuvarlanınca fark ettim çocuğu. Hemen kucağıma aldım. O an onunla göz teması kurduk ve bilinci yerindeydi. Daha sonra hastaneye götürdüler. Durumu iyiye gidiyor gibi bir duyum aldık. Ben kendi çocuğum sandım ve şoka girdim. Anlatılması çok güç anlardı. Ben hala olayın etkisindeyim" dedi.Beyzanur'un sağlık durumuna ilişkin bilgi veren amcası Yusuf Arkan da "Ablalarıyla oyun oynarken yan odaya geçmişler. Orada camı açmış ve daha sonra aşağıya düşmüş. Beyzanur daha 15 aylıktı. Durumu şu an ciddiyetini koruyor. Doktorlar Beyzanur'u uyuttular" diye konuştu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (9)

Aysel:

Allah korusun bütün evlatlarımızı. İnşallah bu yavrucakta sağlığına kavuşur . Zor :( yüreğim yandı. Kanape olmasa da sandalye çekiyorlar. Evlatlarımızı 1 saniye gozumuzun önünden ayirmayalim. Allah şifa versin,Allah sabır versin ailesinde de

8
0
yanıtYanıtla
senar:

Allah göstermesin, çok acı bir durum, yani bişe diycem de büyük konuşmiim, evladım olsa ve o şekilde ihmalle düşse, ( Pencere önünde kanepe ne demek ? Hemde cam açık ve anne nerede o an ? ) evli değilim ama eşim böyle bir ihmal yapsa büyük sıkıntı yaşatırdım ona herhalde, bilemiyorum. Allah korusun böyle durumlardan

7
0
yanıtYanıtla
Ggg:

Sen yinede büyük konuşma çünkü öle konuşulduğu gibi olmuyor

yanıt3
yanıt0
herkes anne baba:

herkes anne baba olamıyor ben 2 cocuk babasıyım oturma odasındakı koltuk masa zarar verıcı herseyı kaldırıp mınderlerde oturdum bellı yaslarına kadar camlar kapılar dolap cekmece gıbı esyalarıda en hafıf zarar verecek sekılde sunger falan onlem aldım boylelerıne sasırıyorum ya camın önüne koltuk koyarsan ve camıda acık bırakırsan bunların basına gelmemesı ıcın baska sebep aramaya gerek yok allahım yardımcısı olsun cocugumuza yazık ne acı cekıyordur suan

4
1
yanıtYanıtla
aaaa:

ALLAH saglık versin. Bakamıyorsanız yapmayın

1
2
yanıtYanıtla
...:

Allah ailesine bağışlasın acil şifalar versin... büyük konuşmaya gelmez tabi ki tedbir kuldan takdir Allahtan ...yavrularımızla imtihan etmesin Rabbim.

2
0
yanıtYanıtla
Selvi:

Allah aşkına bilip bilmeden yorum yapmayın o anne baba ne durumdadır şimdi tedbirsizlik bile olsa yazıktır bide siz yara ya tuz basmayın

1
0
yanıtYanıtla
Gamze Karagöz:

Bakamıyorsanız yapmayın diye bir şey yok anne baba ne durumdadır allah bilir Allahım sabır versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

0
0
yanıtYanıtla
(:

Allah yardımcısı olsun şifa versin. Evde annelerimiz ev işiyle uğraşırken açık pencereyi unutuyor ama daha tedbirli olmak lazım. Yere düştüğünde ambulans gelene kadar kımıldatmamak lazım ama olayın şokuyla insan ne yapacağını bilemiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title