Haberler

Anadolu'nun Çocukları" Fotoğraf Sergisi

ZONGULDAK (AA) – Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEÜ) "Anadolu'nun Çocukkları" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi'nde İbrahim Kerem Öztürk'ün 40 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışını BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer yaptı.

Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversite olarak projenin kapsamını genişleteceklerini belirterek, "81 ilimize bu projeyi yayacağız. Türkiye'nin tüm illerinde yer alan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu fotoğraflarını kamuoyuyla paylaşılacak. Sergiye verdiği emekten dolayı Öztürk'e teşekkür ediyorum" dedi.

BEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce okutmanı ve fotoğraf sanatçısı Öztürk de serginin 7 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu ifade ederek, "Yaptığım gezi ve seyahatlerde bulunduğum yerlerdeki çocukları fotoğraflamaya çalıştım. Gelecekte de devam edeceğini ve başka birçok ilden çocukların da olacağını umduğum bu projemde 12 ilde yaşayan çocukların yaşamlarından kesitleri karelere sığdırdım" diye konuştu.

Serginin 22 Nisan'a kadar açık kalacağı bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Durmuş Günay Mahmut Özer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title