Haberler

Ameliyathane Önünde, Eski Husumet Yüzünden Yaralandı

İzmir'in Alsancak Semti'nde, iki grup arasında çıkan kavgada yaralanan arkadaşlarını ziyaret etmek için hastaneye giden Aytaç Aşçı da, burada uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

İzmir'in Alsancak Semti'nde, iki grup arasında çıkan kavgada yaralanan arkadaşlarını ziyaret etmek için hastaneye giden Aytaç Aşçı da, burada uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Olayın ardından yapılan araştırmada, Aşçı'yı, ilk olayla ilgisi olmayan ancak önceden aralarında tartışma bulunan eski arkadaşı B.E.'nin, yaraladığı öğrenildi.

Dün saat 03.30 sıralarında, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Uğur Bakır, Levent Bakır, Emrah Şahbaz ve Mehmet Akdağ, kimliği belirsiz kişilerle yaşadıkları tartışma sonrasında tabancayla yaralandı. Olayın ardından tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etmek için Aytaç Aşçı da, Tepecik Eğitim Hastanesi'ne gitti.

ESKİ HUSUMET YÜZÜNDEN BIÇAKLANDI

Burada ameliyathane önünde bekleyen Aşçı, yine ziyaret için hastaneye gelen ve ilk yaralama olayıyla ilgisi bulunmayan B.E. ile karşılaştı. Alsancak'taki barlarda badyguardlık yaptıkları dönemlerde tanışan ve aralarında husumet bulunan Aşçı ile B.E., bir kez daha tartıştıktan sonra kavga etti. B.E. de, Aytaç Aşçı'yı, bacağında tabancayla yaraladıktan sonra kaçtı.

Her iki olayla ilgili da araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ilk yaralama olayını yapan kişilerin de isimlerini belirledikleri öğrenildi. Bu zanlıların yanı sıra hastanedeki yaralama olayını gerçekleştiren B.E.'nin de yakalanması için soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İlk olayın zanlıları da halen aranıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıbrıs Şehitleri Caddesi Levent Bakır Uğur Bakır İzmir Politika Güncel Haberler

title