Haberler

Ambulansa Bindirilmek İstenen Yaralı Çocuk: Ne Olur, Annemi Bekleyelim

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, paten süren bir çocuk dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek, yaralandı. "Polis amca ne olur, annemi bekleyelim.'' diyerek gözyaşı döktü.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, paten süren bir çocuk, dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek, yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ve polis ekiplerinin ambulansa bindirmek istemesine direnen Gezer, "Polis amca ne olur, annemi bekleyelim. Bana çok kızar. Sen arabanla ambulansın önünü kes, ne olur" diyerek, gözyaşı döktü.

PATEN SÜRERKEN DENGESİNİ KAYBETTİ

Olay, ilçeye bağlı Orhanlar Mahallesi İstikbal Caddesi'nde meydana geldi. Paten sürerek, Bozahane mevkisine giden Cafer Can Gezer, dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek, yaralandı.

SAĞLIK EKİPLERİ YARALI ÇOCUĞU SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Gezer'in yardımına koşan çevredekiler, sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ağlamaya başlayan Gezer'i sakinleştirmeye çalıştı. Polis memuru Yakup İkiz, Cafer Can Gezer'e öperek, destek olmaya çalışırken, bir yandan da ambulansa bindirmek üzere ayağa kaldırdı.

''POLİS AMCA, NE OLUR ANNEMİ BEKLEYELİM!''

Bu sırada annesinin geleceğini öğrenen ve ambulansa binmek istemeyen Gezer, "Polis amca ne olur, annemi bekleyelim. Bana çok kızar. Sen arabanla ambulansın önünü kes, ne olur" diyerek, gözyaşı döktü. Kısa sürede ikna edilen Gezer, sağlık görevlilerince ambulansla özel hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Cafer Can Gezer'in vücudunda ezikler meydana geldiği, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Cafer Can 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Aydoğdu.:

Canım benim Allah hayırlı şifalar versin Rabbim bizleri evlatlarımızla imtahan etmesin kimseye evlat acısı göstermesin.

32
0
yanıtYanıtla
BAŞKANN:

ÇOCUK EN COK ANNESİNE YAKIŞIR

17
0
yanıtYanıtla
ada:

bu gülenler neye gülmüş acaba nesi komik

16
0
yanıtYanıtla
''annesi'' görüyosan bi yazar mısın:

acaba çocuk neyden neden korkuyor tam olarak

2
10
yanıtYanıtla
Aydoğdu.:

Git ulan işine dengesiz.

yanıt7
yanıt2
z:

düşe düşe öğrenicek

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ada doğru söylüyor. gülenecek ne var. çocuk annesini istiyor.

10
0
yanıtYanıtla
46:

Gecmis olsun bebegim acil sifalar

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title