Haberler

Altınordu'da Eroğlu Şıklığı

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu'yu 5 sezondur çalıştıran teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, işinde olduğu gibi, dış görünüşüyle de meslektaşları arasında dikkati çekiyor.

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu'yu 5 sezondur çalıştıran teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, işinde olduğu gibi, dış görünüşüyle de meslektaşları arasında dikkati çekiyor.

Giyim tarzıyla ligdeki en şık teknik adamların başında gelen Eroğlu, düzgün fiziğiyle mankenlere taş çıkartıyor. Sahada İzmir'in eski kulüplerinden biri olan Altınordu'yu temsil ettiğini kaydeden Eroğlu, "Bu yüzden hem giyimime hem de fiziğime özen gösteriyorum. Halen spor yapıyorum. Saha kenarında şık olmak gerekiyor. Kimi zaman spor, kimi zaman klasik giyiniyorum. En büyük destekçim eşim Fatoş Eroğlu. Kıyafet seçimi konusunda bana çok yardımcı oluyor" dedi.

Altınordu Marka Geliştirme Yöneticisi Özgür Özgürengin ise şunları söyledi:

"Sezon başında erkek giyim markası Kiğılı ile anlaştık. Kiğılı'nın terzisi tesislerimize gelerek tüm futbolcularımızın ve teknik heyetin ölçülerini aldı. Kulübümüz için İngiliz kumaşından özel bir kreasyon hazırlandı. Abdullah Kiğılı da konuyla yakından ilgilendi. Kulüp çatısı altındaki tüm görevlilerin kıyafetlerinde Altınordu arması olmasına özen gösteriyoruz. Bizim için giyim-kuşam kurumsallaşma adına önemli. Teknik direktörümüzün maçlarda eşofman yerine takım elbise giymesi, iyi bir tercih. Hüseyin Eroğlu da her yönüyle kulübümüze gerçekten çok yakışan bir isim."

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Kiğılı Hüseyin Eroğlu Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title