Haberler

Altın Kelebek'te Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı göndermesi

Güncelleme:

47. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Çağlar Ertuğrul, konuşması sırasında bir anda arkasını kontrol etmek için dönerek Altın Portakal'daki Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan olaya göndermede bulundu. Ünlü oyuncu, o sırada "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullanırken, sunucu Cem Davran ise "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" dedi.

47'ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede En İyi Erkek Oyuncu ödülü, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisindeki performansıyla Çağlar Ertuğrul'a gitti.

ÜNLÜ OYUNCUDAN TAMER KARADAĞLI GÖNDERMESİ

Ödülü almasının ardından teşekkür konuşması yapan Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal'daki Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan olaya da göndermede bulundu.

BİR ANDA DÖNÜP ARKASINI KONTROL ETTİ

Konuşması esnasında bir anda dönerek arkasını kontrol eden Ertuğrul, herkesi şaşırtırken "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullandı. O sırada sunucu Cem Davran ise "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" yorumunda bulundu.

Altın Kelebek'te Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı göndermesi

NE OLMUŞTU?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ın ödül aldığı sırada Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar göstermişti.

Hatta bir süre sonra ise dayanamayarak oyuncuya ödülünü uzatmıştı. Yalçın ise "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanarak tepki göstermişti.

Altın Kelebek'te Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı göndermesi

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Altın Kelebek Ödülleri Çağlar Ertuğrul Tamer Karadağlı Nihal Yalçın Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tamer Karadağlı olmanız için 100 fırın ekmek yesenizde olmaz, gencecik zibidiler paralarla oynuyor sonuç bu oluyor

131
29
yanıtYanıtla
cahit aydemir:

seni soytarı sen kamer dağlı kadar vatanını miletini sevemezsin çok komik orada oturan bazı şakşakcılar gülüyor sen o ödüle layık değilsin biraz cidi olun

114
32
yanıtYanıtla
TATE:

Heee çok komik....Anlaşarak bile espri yapamıyorsunuz... Hepinizi toplasak Tamer Karadağı nın tırnağı bile olamazsınız...

109
25
yanıtYanıtla
Aysel Durukan:

Valla esprinin kralını yaptılar , çok da iyi gönderme yaptılar .Şu anda bu konu konuşuluyorsa , yapılan çok başarılı demektir .Ödülü de sonuna kadar haketti Çağlar ????????

yanıt6
yanıt27
Ahmet Gündoğdu:

önünüze bakın önünüze.oraya gelırken ödül için degil sanki intikam için gelmiş.sana ne oluyor ,siz kimsiniz dunku yetmeler,birbirinize saçma sapan ödül veriyonuz.bır kerede adamlıgın ödülünü alın.bu ülkede sızın gıbı cahıller o kadar cok ki.kerimcan soytarısına bıle ödül verip gundem yapıyonuz.

84
12
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

aldıysan ödulünü işine bak.oraya çıkınca hatırda kalmak için kimyanız degişiyor.Tamer karadağlı yakışanı yaptı.

81
11
yanıtYanıtla
Saime Demir:

Hepiniz Tamer Karadağlı gibi olabilseniz dünkü çocuklar...

73
13
yanıtYanıtla
güngör doğan:

Şu kendini sanatçı sanan zevat kadar gereksiz bi zümre yok bu dünyada

70
16
yanıtYanıtla
Yorumcu Birisi:

Çocukça ve utanç verici bi tepki vermiş.

68
10
yanıtYanıtla
İzzet Ulaş:

Şanlı tarihi kahramanlıklar ile dolu aziz Türk milletinin temsilcisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinden ayrılmayan Milliyetçi Tamer Karadağlı adamın dibi, hasıdır. Adam gibi adamdır.

54
15
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title