Haberler

Altıeylül Belediyesi'nden "Kadınlar Günü" Etkinliği

Altıeylül Belediyesi tarafından Altıntaşlar Düğün Salonunda düzenlenen ’Kadınlar Günü’ etkinliğine yoğun katılım oldu.

Altıeylül Belediyesi tarafından Altıntaşlar Düğün Salonunda düzenlenen 'Kadınlar Günü' etkinliğine yoğun katılım oldu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun eşi Didar Kafaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ın eşi Gülseren Yaman, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un eşi Nurgül Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın eşi Mehtap Yılmaz'ın yanı sıra protokol eşleri, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatları ile Sivil Toplum kuruluşlarına mensup hanımlar katıldı.

Ünlü şovmen Yavuz Seçkin'in skeçleri ve Sanatçı İkbal Gürpınar'ın şiir ve sohbetleriyle gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Didar Kafaoğlu kadın olmanın öneminden bahsederek, "Sevgili hanımlar, ablalarım, bacılarım, kardeşlerim. Cennetin ayaklarının altına serildiği, elleri nasırlı, ayakları toprak çatlağı, yüreği yaralı, kucağı sımsıcak kadınlarımız. Güneş gibi parlayan alınlarınızdan, toprak kadar bereketli ellerinizden öperim. Kadınlar günü münasebetiyle bir aradayız. Tabii ki Rabbimizin bu kadar çok değeri bir arada sunduğu biz kadınlar için her gün özel, her gün kutsal, her gün anılmaya değer. Yükünüz ağır biliyorum. Çünkü karşınıza bir Belediye Başkanı eşi olarak değil, çok uzun ve zorlu yollardan geçmiş bir hanım kardeşiniz olarak geldim. Yerine göre 3 çocuğunu hem analık, hem babalık yapmış, yerine göre eşinin siyasi mücadelesinde omuz omuza onunla yol almış, yerinde göre de evinin yükünü yüklenmiş bir kardeşiniz olarak buradayım. Bu yaşam mücadelenizde yanınızda olduğumuzu bilin istedik. Biraz nefeslenin, yüzünüz gülsün, mutlu bir gün geçirin istedik. Sizlerle buluşmak için çok heyecanlandık ve hazırlandık. Daha nice güzel ve mutlu günleriniz için Başkanımız Zekai Kafaoğlu ve Belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden hizmet vermeye, yeni hizmetler üretmeye devam ediyor. Rabbimin izni, sizlerin de el birliği ile Altıeylül'ümüzün yüzünü güldüreceğiz. Bu gün bizim günümüz, bugün hepimizin günü. Günümüz bereketli, yüzümüz güleç olsun. Bu güzel günde bizlerle olduğunuz için, şahsım ve misafirlerim adına çok teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Balıkesir Valisinin eşi Gülseren Yaman ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nu da kadınlara hitaben birer konuşma yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Ardından Yavuz Seçkin'in şovuyla devam eden etkinlikte, İkbal Gürpınar'ın etkileyici sohbet ve şiirleri izleyicilerin gönüllerini fethetti. Zaman zaman okuduğu şiirlerin etkisiyle gözyaşlarını da tutamayan hanımlar İkbal Gürpınar'a sevgi seli ile karşılık verdiler. İlahilerin de damga vurduğu etkinlikte tam anlamıyla bir duygu seli yaşayan hanımlar Didar Kafaoğlu'ndan İkbal Gürpınar ile yeniden buluşma sözü aldılar. Salona sığmayan misafirlerin yanlarına gidip onlarla da hasbihal eden, gönlünü alan İkbal Gürpınar yeniden geleceğini söylerken etkinliğe gelen herkese kitabını yollayacağının sözünü verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Altıeylül Balıkesir Gürpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title