Haberler

Alperenlerden Samsun Tso'ya Ziyaret

Alperen Ocakları Samsun İl Yönetimi Samsun Sanayi ve Ticaret Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Alperen Ocakları Samsun İl Yönetimi Samsun Sanayi ve Ticaret Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Alperen Ocakları'nın yeni Samsun İl Yönetimi, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na makamında ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, "Ticaret Odamızın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Sayın Başkan gerek Samsun'un kalkınması için gösterdiği çaba ve gerekse sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle Samsun'u ne kadar sevdiğini göstermiştir. Özellikle yaşadığımız sel felaketinin ardından gösterdikleri gayret takdire şayandır. Bu manada ziyaretimiz hem yeni yönetimimiz ile tanışma hem de bir teşekkür ziyaretidir" dedi.

Ardından söz alan Alperen Ocakları Bölge Başkan Yardımcısı Sami Taşkın ise yapılan faaliyetlerle ilgili Başkan Murzioğlu'na bilgi verdi. Taşkın, Samsun Alperen Ocakları'nın yayınları olan Karadeniz İş Dünyası ve Alperen Gazeteleri ile Simeranya dergisini tanıttı. Taşkın, Çanakkale Zaferi ile ilgili etkinlikleri 7 yıldan bu yana hiçbir kamu kurum ve kuruluşunun desteği olmaksızın yürüttüklerini ifade ederek, bundan dolayı üzüntü duyduklarını söyledi. Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde birlikte mücadele ederek kazandığımız, birlik ve beraberliğimizin en önemli sembolü olan Çanakkale Savaşlarını ve muhteşem zaferimizi yeni nesle anlatmak boynumuzun borcudur. Omuz omuza savaşıp koyun koyuna şehit düşen ecdadımızın birlik ve beraberliği geleceğimizin büyük Türkiye'si için önemli bir modeldir. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ifadeleri ile aynı kilimin desenleri olarak bir olmalı, iri olmalı, diri olmalıyız."

Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alperen Ocakları Samsun İl Yönetimi'ne teşekkür etti. Oda faaliyetleri hakkında bilgi veren Murzioğlu, sivil toplum örgütlerinin de kentin kalkınması ve sorunlarının çözümü adına büyük önem arz ettiğini söyledi. Murzioğlu, kent yararına yapılan her çalışmaya da bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Ziyarete İl Kadın Kolları Başkanı Nurgül Koç, Eğitimci Nuh Tırış, Üniversite Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz ve ocak görevlisi Sezai Kafalı katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Alperen Ocakları Coşkun Arslan Samsun Yerel Haberler

title