Haberler

Alişan, Yeni Sevgilisi İçin Söylenenlere "Müslüman Gıybet Yapmaz" Diyerek Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Buse Varol ile aşk yaşayan Alişan'a bir takipçisi "Ortada aşk göremiyorum." deyince, ünlü şarkıcı ateş püskürdü. Alişan "Benim dinimde gıybet yapmak günahtır." dedi.

Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'dan ayrıldıktan sonra rol arkadaşı Buse Varol ile ilişki yaşayan Alişan, Buse Varol'u sahneye çıkardı ve düet yaptı. Buse Varol'un performansı beğeni topladı fakat paylaşılan fotoğrafın altına gelen 'gösteriş' suçlamalarına Alişan dayanamadı ve eleştirenlere sert bir cevap verdi.

"ALİŞAN DA SEVGİLİSİ DE İTİCİ"

Bir Instagram takipçisi "Bunlar birbirini sevmiyor. Alişan da kız da aşırı itici ve hiçbir aşk göremiyorum aralarında.Tamamen gösterişten ibaret yaşadıkları şey." şeklinde yorum yaptı. Alişan bu yoruma adeta ateş püskürdü.


Alişan takipçisine şöyle ayar verdi:

Peki bütün bu yazdıklarına eyvallah da... Eğer aynı dine mensupsak ki taktığın türbandan müslüman olduğun anlaşılıyor! Benim dinimde bir insanı tanımadan, arkasından gıybetini yapmak ya da karalamak günahtır diyor! Benden sana bir abin olarak tavsiye, sesimi veya yaptığım işi eleştir ama benim sevgim ya da özel hayatım hakkında beni tanımadan hüküm verme. Hakkımı yine de helal ediyorum sana.

İşte o yorumlar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Esra Erol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500

Yorumlar (17)

anlamsız:

işinize geldiği zaman müslümanlık

19
0
yanıtYanıtla
misafir:

müslümanda nikahsız gezmez

17
1
yanıtYanıtla
raco:

hahhahahaaa alişan işi müslümanlığa dökersen sen zararlı çıkarsın ne biliyim müslüman hergün karıyla kızla dolanmaz mesela birini bırakıp öbürünün koynuna girmez içkili mekanlarda şarkı söylemez namaz kılar oruç tutar bunların hangilerinden sakınıyorsun sen söyle bizde bilelim:))

16
0
yanıtYanıtla
TESLA:

Müslüman gıybet etmez evet ayrıca haram yemez zina yapmaz yalan söylemez başkasının hakkını gasp etmez emanete ihanet etmez sözünde durur özü sözü bir olur ahlaklı dürüst emin olur Müslüman

9
0
yanıtYanıtla
ADAM:

Müslüman zina da işlemez. Sen kralını yapıyorsun. Sonra Adamım, Müslümanım diye geziniyorsun. Fırsat bulsak da kendimizi melek göstersek derdindesiniz. İşinize gelince nasıl da Müslüman oluyor. Bah hele bah.

8
0
yanıtYanıtla
dinin içini on yılda boşaltan zihniyet:

adam gıybet diyor zina yapıyor son moda Müslümanlar böyle yazık

4
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Aynen kardeşim çok doğru çok haklısın.

yanıt0
yanıt3
çuvaldız:

hayırdır zina yaparken mi gördün. . şahitmisin. . eğer birebir görmediysen iftiracı ve yalancı olursun. .

yanıt5
yanıt0
evlen de kurtulalim:

Giybet yapmak birisinin arkasindan olumsuz konusmak degilmi? Kadin gayet de kendi fikrini beyan etmis üstelik herkese acik olan alisanin kendi profilinde. .

4
2
yanıtYanıtla
zırto:

bizene lan adamların özel hayatlarından herkez allaha hesap verecek

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title