Haberler

Akdoğan "Her Zaman Şehit Ailelerimizin Yanındayız"

Güncelleme:

Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir ve Şehit Aileleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret eden Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir ve şehit aileleri Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a şehit ailelerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Her zaman Şehit Ailelerinin yanında olduğunu belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; " Burası sizin eviniz bunu her zaman söylüyoruz bizim imkânlarımız sizin imkânlarınızdır. Bizim sizlerden bir ayrı gayrımız yok yapılabilecek her ne olursa olsun en iyisini ve elimizden gelenin en fazlasını yapmak bizim boynumuzun borcu.

Hem şahıs olarak hem de Niğde Belediye Başkanı olarak bu husus açıkça beyan ediyorum. Bu vatan bu memleket bizim. Coğrafya olarak zor bir coğrafyadayız, dünyada tüm ülkelerin gözünün üzerinde olduğu bir coğrafyadayız. Hangi ülke olursa olsun bu coğrafyayı görmezden gelmesi mümkün değil. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin, çocuklarımızı esirgesin. Dış güçler bizi rahat bıraksa bu olaylar olmaz. Başarılı bir ülke olmamızdan dolayı diğer ülkeler bizim ileriye gitmemizi istemiyor dolayısı ile bu gibi sorunlar başımızdan eksik olmuyor. Türkiye'nin güçlü devlet olmasını istemiyorlar, zayıf kalsın ki o maden, enerji, petrol gibi maddeleri biz sömürge haline getirelim istiyorlar" dedi.

Şehit Ailelerimizin yanında olduğumuzu laf olsun diye söylemiyoruz diyen Belediye Başkanı Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Bunu laf olsun diye söylemeyiz lafta da bırakmayız. Bizim için şehit yakını olmak önemli, şehitlerimiz önemli. Bu vatan için canını feda etmiş kişiler bizim için en önemli kişilerdir. İnancımızca da en yüksek mertebenin şehitlik olduğunu biliyoruz. Bu nedenle şehitlerimiz ve şehitlerimizin aileleri bizim en önemlidir. Bu bağlamda ne sıkıntımız olursa olsun ister ferdi, ister ailevi ve dernek olarak biz her zaman sizlerin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer; "Geçmişe ve günümüze bakıyoruz ve görüyoruz ki bugün dernek olarak bizler çok şanslıyız. Niğde Belediye Başkanı olarak Sayın Faruk Akdoğan'a ne zaman geldiysek bu güne kadar istediğimiz bütün talepleri yerine getirdi. Hiçbir isteğimiz geri çevrilmedi. Özellikle 2.si düzenlenen Niğde Günlerinde Allah sizden razı olsun derneğimize büyük destek verdi. Niğdeli şehitleri buraya gelemeyen göremeyen insanlara tanıtmanın onurunu yaşadık. Niğde Belediyesi ve şahsı olarak orada yanımızda bulundu ve desteklerini hiç esirgemedi.

Bundan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a Şehit ailelerimiz adına çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bazı illerdeki derneklere baktığımızda çok büyük sorunlarla karşılaşıyorlar. Ama Niğde'mizde biz çok şanslıyız. Valimizden, Garnizon Komutanımızdan, Belediye Başkanımızdan, Rektörümüzden ve Emniyet Müdürümüzden çok memnunuz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Akdoğan Ömer Demir Niğde Güncel Haberler

title