Haberler

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Döndü

Güncelleme:

Türk sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit, akciğer kanseri tedavisi için ABD'ye gitmişti. Başarılı bir ameliyat geçiren Koçyiğit, Türkiye'ye döndü.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, akciğer kanseri olduğunu söyledikten sonra hayranlarına büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Tedavi için Mayıs ayında Amerika'ya giden Koçyiğit, başarılı bir ameliyat geçirdikten sonra yurda döndü. Ünlü oyuncu nefes almakta güçlük çektiğini belirtti

"NEFES ALMA KONUSUNDA SIKINTIM VAR"

Gazetecilerin "Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?" sorusuna, "Erken teşhis olduğu ve hemen ameliyat olduğum için lenf bezlerine sirayet etmemiş kanser. Dolayısıyla bundan sonra kemoterapi ya da radyoterapi görme ihtiyacım yokmuş. Doktor takip edilmesi gerek bir durum olduğu söylendi. Nefes alma konusunda sıkıntım var. Bununda 2-3 ay içinde düzelebileceğini söyledi. Bazı egzersizler yapmam gerekiyor. Bol bol yürüyüş yapmam gerekiyor ki normal hayata dönebileyim" dedi.


"NORMAL YAŞAM İÇİN BÜNYEM HAZIR DEĞİL"

Eşi Selim Soydan ile birlikte bu gün saat 05.00 sıralarında New York'tan İstanbul'a gelen Hülya Koçyiğit'i Atatürk Havalimanı'nda menajeri çiçeklerle karşıladı. Hastalığı ile ilgili yaşadığı süreç hakkında basın mensuplarına bilgi veren Hülya Koçyiğit, "İnanamıyorum. Ülkeme döndüğümü için mutluyum. Mübarek Ramazan gününde Türk halkı namazında niyazında benim için dua etti. Şifa dilekleri yolladı. Beni çok mutlu etti. Bana güç kattı. Sabırla tedavimin yürümesini bekledim. Çok şükür bugün sağlıkla ülkeme döndüm.Bir iki ay nekahat dönemim olacak. Normal yaşam için bünyem hazır değil. Önemli bir ameliyat geçirdim. Tesadüfen kansere rastlandı." dedi.


KANSER OLMA SÜRECİNİ UZUN UZUN ANLATTI

Yaşadığı süreci detayları ile anlatan Koçyiğit, "Baştan anlatayım. Bir kaza geçirdim. Geçirdiğim kazadan sonra çok sırt ağrısı çekiyordum. Kızım göğüs kanseri ameliyatı olmak için Amerika'daydı. Israrla bir röntgen çektirelim dedi. Röntgende omurgamda bir kırık ve akciğerimde bir nodül tespit edildi. 2 yıldır bu takip edilmekte. Bu seferde normal rutin muayenene gittim.


Ne yazık ki o nodülün yanında hiç umulmadık beklenmedik bir kanser kisti tespit edildi. Acil ameliyata girdim. Öncesinde biyopsi yaptılar. Biyopside teşhis koydular. Biyopsi esnasında çok nadir görülen bir şanssızlık oldu. Ciğer sönmesi denilen bir durumla karşılaştık. O nedenle hastanede kalma sürem uzadı. Çok şükür başarılı bir ameliyat. Çok şükür ülkeme döndüm İlk defa bu kadar uzak kalıyorum . 40 gündür yurtdışındayım" dedi.


"BÜTÜN TÜRK HALKINA BORCUM VAR"

Kendisi için dua eden tüm Türk halkına teşekkür eden Koçyiğit, "Bana dua eden sevgi yollayan herkese başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız olmak üzere sevgili arkadaşlarım dostlarıma bütün Türk halkına büyük borcum var. Ömür boyu iyilikler yapsam ödeyemem.Bu borcu ödeyemem" dedi.






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Hülya Koçyiğit Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title