Haberler

Ak Partili Yorulmaz, Tokatlılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Ak Parti Aliağa Belediye Başkanı Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Tokatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ak Parti Aliağa Belediye Başkanı Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Tokatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve meclis üyesi adaylarının da bulunduğu ziyarete, dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Aliağa Tokatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Ekber Çoban ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Yorulmaz, Bütün Aliağalılara kapısının hep açık olacağını belirtti. Aliağa'nın istihdam, hastane, üstgeçit ve güleryüz konusunda sıkıntılarının olduğun belirten Yorulmaz, "35-40 gündür sokaklardayım. Aliağa, inanın çok geri bırakılmış. Bir tarafta milyarlık evler varken, bir tarafta pencereleri naylonlarla kaplı evler var. Bu aradaki dengenin sağlanması gerekiyor" dedi.

Seçilmesi halinde kimseyi işinden etmeyeceğini belirten Yorulmaz, "kimseyi atmayacağız ama herkesin üretmesini sağlayacağız. Kimse oturduğu yerden para alamayacak. Sizin bir liranızı heba etmemek için orada olacağım. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Benim böyle bir hayalim var. Bu hayalimi oluşturmak için sizlere ihtiyacım var. Sizler benim yanımda olursanız orasını adam gibi birlikte yöneteceğiz. Biz koltuktan güç alan değil, o koltuğa güç verenlerdeniz" diye konuştu.

Konuşmasının ardından dernek üyelerinin soruların cevaplandıran Yorulmaz, işsiz gençler konusunda ne yapılacağı sorusuna da; "ben bu zamana kadar kendim için kimseden bir şey istemedim ama sizlerin çocuklarına iş için çalmadık kapı bırakmayacağım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Etem Yorulmaz Yaşar Akbulut Ak Parti Aliağa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title