Haberler

Ak Partili Milletvekillerinden Besni'ye Ziyaret

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman milletvekillerinden Mehmet Erdoğan ile Salih Fırat, Adıyaman’ın Besni ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman milletvekillerinden Mehmet Erdoğan ile Salih Fırat, Adıyaman'ın Besni ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman milletvekilleri Salih Fırat ve Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ile birlikte Besni Kaymakamlığı ve AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlk olarak Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz'ı makamında ziyaret eden milletvekilleri, Kaymakam Yılmaz'dan yapılan projeler hakkında bilgi aldı. Milletvekilleri, kısa bir sohbetin ardından AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bilen yaptığı konuşmada, "Besni her zaman ufku açık vizyonu olan dinamik bir ilçemiz. Besnideki bu birlik beraberlik ve bu heyecanı görünce insan şevkleniyor ve daha da dinamik bir ruh kazanıyor. Yeni bir süreç yeni bir döneme giriyoruz partimiz için ilerisi için ülkemiz için yeni bir dönem yeni bir başlangıcın sorumluluğunu taşıyoruz. Allah kısmet ederse bu yeni dönelmede başarıyı birlikte yaşayacak, birlikte yol yürüyüp birlikte bu şehrin siyasetenin çıtasını yükseltecek" dedi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, "AK Parti iktidarında şükürler olsun hizmetlerle tanışmaya başladık. Bu hizmetler AK Parti'nin ortaya koyduğu icraatların ilçemizde ilimizde birer Recep Tayip Erdoğan yansıması. Önümüze hedef koyduk bunlar yapılacak dedik ve insanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesinden hareket ettik. Bizler de milletvekili olarak bu görevin bilinci içerisindeyiz milletimize nasıl layık oluruz nasıl hizmet götürebiliriz gayreti içerisinde olduk. Besni'ye yüksekokul kız yurdu, imam hatip kız yurdu ve lisesi, hastane ve duble yollar vs. bu hizmetler AK Parti'nin Türkiye genelindeki hizmetlerinin ilçemizde birer yansımasıydı. 2015 yılının ilk müjdesini kamuoyunun ve basın yolu ile paylaşmıştık Besni'ye adalet sarayının 2015 yatırım yılında alındığını belirtmiştik AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın aracılığı ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı birlikte ziyaret ettik ve Besni'ye yeni adalet sarayının 2015 yılına alınmasını Ahmet beyde rica etti. 2015 yılında hedefimiz yeni bir modern adalet sarayının yapılmasıdır. Biz bütün ilçelerimizde hazine arazilerini araştırdık ve TOKİ konutları için başvurduk ve Çelikhan ve Besni'de yer bulundu. Besni'ye 454 konut, 24 derslikli ilköğretim okulu, camisi, ticaret merkezi için TOKİ'ye gönderildi. Ödenek için hiçbir problem yoktur. 270 ay vade, sabit taksit aylık 130 TL taksitle 2+1 ev sahibi olacak vatandaşımız. Biz AK Partili olsun olmasın bütün belediyelere hizmet noktasında varız dedik. Besni için su sorununu AK Parti çözecek dedik, bakanlıkta DSİ Genel Müdürü ile görüştük, 'İşi takip ediyoruz. Orman Bölge Müdürlüğü'nden ağaç talebimiz var' dedi. Bunları takip ediyoruz. Ayrıca belediyelere gelen ödenek kesilmediği için iki farklı ödenek geliyor. Hiç kimse benim param gelmiyor demesin ama hizmetlerde bir eksiklik varsa bu yöneticilerden kaynaklı bir husustur. Ak Parti kesinlikle vatandaşı insanı cezalandırma konusunda değilim demiş tüm imkanları seferber etmiş. Hizmet etmek olarak, teşkilat olarak vatandaşımıza nasıl hizmet edilecekse bu işlerin takibi noktasında birlikteyiz diyoruz. Bu güne kadar bu hizmetler konusunda faydası olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Salih Fırat ise, "Kongre süreçlerimiz tamamlandı. Teşkilat kongremizi bitirdik gençlik kollarını da bitirdik ileri yönetimde seçilen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah güzel başarılı bir dönem geçirirler. Ak partinin bayrağını daha ileriye götürürler. Tabi gençlik kollarımızdaki bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Adıyaman İl Kongremizde Besni gençliği bir destan yazdı. Çoğu kongreye gittik geldik ama Adıyaman'daki kongrede Besni gençliğinin sesi hem burada hem genel merkezde söyleniyor. İnşallah bundan sonra daha güçlenerek çalışmalara devam edeceksiniz" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın da, "Besni bizim bu bölgenin müstesna bir yeri her açıdan çalışkanlığıyla, gayretiyle ben Besnilileri hep böyle Kayserililere benzetmişimdir. Emek veren, çalışan, gayretli bir topluluk, dolayısıyla Besnililerle ne kadar gurur duysak azdır. AK Parti'nin kurulduğu günden bu güne kadar duanızla, desteğinizle bu çıtayı sizlerde yukarıya taşıdınız, buna katkı sundunuz. Emek veren, çalışan herkese teşekkür ediyorum. Yeni kongrede kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe başta olmak üzere yer alan bütün arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Arkadaşlar işimiz hem kolay hem zor. Dert edinirsek bir tek fukaranın sorununu çözersek, işimiz zor uğraşıp çalışacağız. Sorunu çözeceğiz. İşimiz kolay çünkü böyle güzel bir birlikteliğimiz var. Gönülden bizim birbirimize muhabbetimiz var. Bu açıdan da işimiz kolay. Çünkü kurucu Genel Başkan lideri Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'de siyaset yapıyoruz. İşimiz kolay çünkü güçlü bilge adam, yeni Türkiye'nin yeni Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığında siyaset yapıyoruz ve her ikisinin uyumuyla da Türkiye'ye hep birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Hakikaten bu birliği, beraberliği, bu güzelliği devam ettirirsek, yine bu dava içerisinde AK Parti'ye verilen misyonun farkında olursak, bu farkındalıkla siyaset yaparsak çok daha iyi işler yaparız. Çünkü AK Parti Besni için ne kadar umutsa Adıyaman içinde, Türkiye içinde o kadar umuttur" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Adıyaman Ahmet Aydın Ak Parti Besni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title