Haberler

Ak Partili Kadınlardan Kan Bağışı

AK Parti Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, “Vatan kurtarmak senin kanında var” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldı.

Ak Parti Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, "Vatan kurtarmak senin kanında var" sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldı.

Milletvekili Ceritoğlu, kan bağışında bulunmak için Yavruturna Mahallesi Maliye 2.Sokak'ta bulunan Kızılay kan bağış merkezini ziyaret etti.

Kızılay tarafından "Vatan kurtarmak senin kanında var" sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kadın Kolları başkanı Meryem Demir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Partili kadınlar, "Vatan kurtarmak senin kanında var" kampanyasında kan vermek için birbirleri ile yarıştı.

Kan bağışında bulunmanın önemli bir sorumluluk olduğunu belirten Milletvekili Ceritoğlu, "Her insan kan verdiği zaman bir can kurtardığının bilincinde olması lazım. Her sağlıklı insan kan vermelidir. Yaptığımız her kan bağışlarıyla zor durumda kalan ihtiyaç sahibi kişilerin derdine derman olabildiğinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün başkasına, yarın bize kan ihtiyacı her insana lazım olabilir, bunun için halkımızın kan bağışına daha fazla önem vermesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt AK Parti Kızılay Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title