Haberler

Ak Partili Bekiroğlu'ndan MHP'ye Ağır Eleştiri

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Sungurlu ilçesinde çıkan kavga sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden nikah memuru Fenni Duran (52) olayı ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi’ne ağır eleştirilerde bulunurken, İçişleri Bakanlığı, Valilik ve ilçe kaymakamlığını göreve davet etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Sungurlu ilçesinde çıkan kavga sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden nikah memuru Fenni Duran (52) olayı ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi'ne ağır eleştirilerde bulunurken, İçişleri Bakanlığı, Valilik ve ilçe kaymakamlığını göreve davet etti.

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, il yönetim kurulu üyeleriyle bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, yaşanan olayla ilgili MHP'ye yüklendi.

"MHP'li kardeşlerim basit işlerle uğraşmasın, MHP'li kardeşlerim Sungurlu'nun hesabını versin" diyen Bekiroğlu, Sungurlu Belediyesi'nde yediği dayaktan dolayı bir memurunun hayatını kaybettiğini söyledi.

Olayla ilgili tutuklananların birisinin koruma diğerinin ise belediye başkan yardımcısı olduğunu hatırlatan Bekiroğlu, "Tutuklanan koruma. Benim burada 245 bin nüfuslu belediyem var. Siz Muzaffer beyin korumasını gördünüz mü?. 30 bin nüfuslu yerde korumanın ne işi var. Kimden korunuyorsunuz, kimden çekiniyorsunuz. Yoksa korktuğun çekindiğin bir şey mi var? Değerli MHP'li kardeşim, belediye başkanım. Bu memlekette kolay kolay size bir şey olmaz. Kahraman savcıya olur ama size olmaz. Tutuklananlardan ikincisi belediye başkan yardımcısı. Olayı kurcaladığınızda şöyle bir şey çıkıyor. Belediye çalışanlarından tekniker Bekir Duran'ı belediye başkanından şamarlar yiyor. Ölen memur dayağı avukat kızının yanında yiyor. Ailesinin yanında insanı dövüyorsun, darp ediyorsun. Söylemlerden birisi de şu, kızı söylediği için beis yok. "Babam kalp hastası" diyor kızı. Dövenlere bakın 7 kişi. Saldırdıkları insan 52 yaşında kalp hastası birisi. Biz bunlara hesap sorulmamasına üzülüyoruz. Siyasi partilerinin bunlarla ilgili çalışma yapmamasına üzülüyoruz" diye konuştu.

Olayla ilgili İçişleri Bakanlığı, Valilik ve Kaymakamlığı göreve davet eden Bekiroğlu, "Çok ilginç bir detay söyleyeceğim. Olaya karışanlardan 4 kişi ihaleyle hizmet alımı yapan bir firmanın taşeron işçisi. Belediyenin içinde ne işi var bunların. Bizim taşeron işçiler nerde. ya park bahçelerde ya temizlik işlerinde çalışıyor. Bu arkadaşlarda adam dövmekle uğraşıyor. Valimiz ve Kaymakam'dan olaya el atmasını istiyoruz. Burası muz cumhuriyeti değildir. Burası hukuk devleti. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak kollamak, AK Parti'nin görevidir. Bunla ilgili 2 kişi tutuklandı. Adaletin tecelli edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. AK parti kimsenin ekmeğiyle oynamaz. AK Partili oldukları için 30 işçinin işine son verenleri kınıyoruz. İçişleri Bakanlığı'nı da göreve davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İçişleri Bakanlığı Ak Parti Çorum Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

günali:

fırsatçılar iş başında insanları ikiye bölen sahte müslümanlar. Bu milletin yakasından düşün artık yeter be.

0
0
yanıtYanıtla
KÜTAHYADAN ZİYA KOÇAK:

neoldu sayın il başkanı bundan önceki belediye başkanı sungurlunun anasını ağlattı. o zaman sesiniz çıkmıyordu. elinize fırsat geçti. sallayın bakalım. tamda sizin aradığınız olaylar. tüyü bitmedik yetimin hakkından bahsediyorsunuz ama garip sungurlunun bir çim sahası bile yok. her ilçeye yaptınız. hani Sungurlulu gençlerin hakkı. yazıklar olsun sizlere. inanın gurbette sizlerden daha çok üzüldük bu olaya.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title