Haberler

Ak Partili Aday Cemil Şeboy Açıklaması

Gezdiği her bölgede vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, AK Parti’nin her iki bölgede 7’şer milletvekili çıkararak İzmir’de 1. parti olacaklarını söyledi.

Gezdiği her bölgede vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, AK Parti'nin her iki bölgede 7'şer milletvekili çıkararak İzmir'de 1. parti olacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarına Gaziemir ve Menderes'te devam AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, kentin her köşesinde ilgiyle karşılanıyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile esnaf ziyareti yapan Şeboy daha sonra Gaziemir Belediye eski Başkanı Adnan Yüksel ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Bu sırada parkta simit yiyen yaşlı bir adam Şeboy'a simidinden koparıp vererek sevgisini gösterdi. Yaşlı vatandaşla aynı simidi paylaşan Cemil Şeboy, "Adaylığım açıklanır açıklanmaz düştük yollara. Çünkü sokağı seviyorum, insanları seviyorum. 15 yıllık belediye başkanlığı dönemlerimde günün yarısını bile koltukta oturarak geçirmedim. Her zaman vatandaşlarımla, projelerimle ilgilendim. Herhalde bu yüzden gittiğimiz her yerde büyük ilgi görüyoruz. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Onların bu ilgisi ve sevgisiyle İzmir'de birinci parti olacağımıza, her iki bölgeden 7'şer milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.

"İNCİRALTI KARŞIYAKA KÖPRÜSÜ ÖNEMLİ"

Halkın en çok ulaşım sıkıntısından bahsettiğini ve bu sıkıntıların çözümünün belli olduğunu belirten Şeboy, "Bütün İzmir'in ihtiyacını karşılayacak metro hattının yapılması lazım ancak İzmir Büyükşehir Belediyesi bunu yapamaz. Bu işin Ulaştırma Bakanlığı'na devredilmesi ya da ortak hareket edilmesi şart. Ayrıca İnciraltı'ndan Karşıyaka'ya köprü yapılması, İzmir'in ileriki yıllara hitap eden en önemli projesi. Bunun bir an önce yapılması için çalışacağız. Kısacası belediye başkanı olarak yaptıklarımız ortada ancak İzmir için hayalimiz çok büyük. Hükümetimizin gücüyle büyük projelere imza atacağıma inanıyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Şeboy Menderes Gaziemir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title