Haberler

AK Parti Nevşehir İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti'nin Türkiye'de Siyasetin Çıtasını Yükselttiğini Söyledi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti'nin Türkiye'de siyasetin çıtasını yükselttiğini söyledi.

AK Parti Nevşehir İl Danışma Kurulu Toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kayseri Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Nevşehir milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Mahmut Dede, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Başkanı Ersan Erkut, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç, il ve merkez ilçe yöneticileri, ilçe başkanları ile partili belediye başkanları katıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş toplantıda

yaptığı konuşmada, partinin yaptığı hizmetler ile Türkiye'de siyasetin çıtasını yükselttiğini söyledi. Vatandaşların son seçimlerde partisine büyük bir teveccüh gösterdiklerini ve Türkiye'de her iki kişiden birinin AK Parti'ye oy verdiğini kaydeden Elitaş, "Genel seçimler ülkemizde büyük bir olgunlukla geçti. Partimiz de oylarını yüzde 50 oranında arttırdı. Büyük bir başarı sağladık. Bu başarıda emeği geçen tüm partili yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum"

dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede ise, işsizliğin olmadığı, kişi başına düşen milli gelirin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğu bir Nevşehir özlemi içerisinde bulunduklarını belirterek, bunu başarmak için çaba göstereceklerini vurguladı. Dede, "Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Boşa harcayacak vaktimiz yok. Nevşehir bizden hizmet bekliyor. Yürüme lüksüne de sahip değiliz, koşmamız gerek. Koşabilenlerle koşarız, koşamayanları bekleyecek zamanımız yok" diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan da, partisinin genel seçimlerde gerek Nevşehir'de gerekse de Türkiye genelinde önemli bir başarıya imza attığını söyleyerek, seçimlerdeki özverili çalışmalarından dolayı tüm parti yöneticilerine teşekkür etti. Feralan, seçimlerin ardından Nevşehir için birçok önemli projeye imza atmak için çalışmalara başladıklarını ve kısa süre sonra vatandaşlara müjdeler vereceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla devrim niteliğinde gelişim ve değişim süreci yaşadığını belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk halkının yıllardır özlemini çektiği bir lider olduğunu söyledi. Partisinin Türkiye'nin geleceği için önemli adımlar attığını ifade eden Erkut, "Dış politika, eğitim, sağlık, ekonomi, ticaret ve turizm alanlarında AK Parti hükümeti baş döndürücü bir performans göstermiş, tüm bunları yaparken de Türkiye'nin yurt dışında

kaybettiği imajını yeniden kazanmıştır. Türkiye artık o karanlık yılları geride bırakıp, aydınlık yarınlara yol almaya başladı. Partimize bu fırsatı veren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise, AK Parti'li belediyelerin fakir ve dar gelirli aileler için kurduğu iftar çadırlarını eleştiren kişilerin Türkiye'yi ve Türk insanlarını tanımadığını ifade etti. Ünver, "Bugün halen Türkiye'yi yeni tanıyan insanlar var aramızda. Bu insanlar yıllarca insanlarımızın iftar sofralarına inmiyor onların ne yediklerini, ne çileler çektiklerini bilmiyorlardı. Bu insanlar Türkiye'de insanların nasıl yaşadıklarından, nasıl geçindiklerinde bile habersizdi. Hatta ülkemizde

ne kadar bir Müslüman nüfus olduğundan habersizdiler. Şimdi bu kişiler kalkıp öncelikle fakir ve dar gelirli aileler için kurulan iftar çadırlarını eleştirip, kaldırımda cuma namazı kılanları örnek gösterip ülkeniz Malezya'ya olacağını iddia ediyorlar. Tabii onlar bugüne kadar Türkiye'yi Beyoğlu sokaklarında yaşıyorlardı, ülkenin sadece buradan ibaret olduğunu düşünüyorlardı. Anadolu'ya hiç inmediler ki Anadolu insanını tanısınlar. Belediye başkanlarını eleştirip, Türkiye iftar çadırlarında buluşuyor

diyorlar. Ne yapacaktık yani, iftar sofrasına ekmek koyamayan, bir sıcak kap yemek koyamayan insanlar varken biz belediye başkanlığı mı yapacaktık?" dedi.

(MÖZ-SE-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title