Haberler

AK Parti Muğla İl Yönetimi İstifa Etti

AK Parti Muğla İl Yönetimi Genel Merkezi’nin daha rahat bir ortamda çalışmasını sağlamak amacıyla istifalarını açıkladı.

Ak Parti Muğla İl Yönetimi Genel Merkezi'nin daha rahat bir ortamda çalışmasını sağlamak amacıyla istifalarını açıkladı. İl Başkanı İhsan Küreci, 1 Kasım seçimlerinde partinin Muğla'daki en yüksek oyu alarak TBMM'ye iki milletvekili gönderdiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte de verilecek her türlü göreve hazır olduğunu ve bir nefer gibi yine AK Parti için çalışacağını açıkladı.

AK Parti İl binasında gerçekleşen açıklamada konuşan Küreci, "17 Ocak 2015 tarihinden bu yana İl başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu dönem karanlık odakların ve paralel yapının alçakla planları, muslukları kesilen sermaye ve diğer güç odaklarının hain emellerinin görüldüğü, açıkça kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik kumpasların uygulamaya konulduğu, Sayın Genel Başkanımız, hocamız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu ve partimizi başarısız kılmak için her türlü koalisyonların kurulduğu bir dönemdir. Rabbim bize böyle bir dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile kol kola, omuz omuza yürüme onurunu yaşattı. 7 Haziran seçimlerinde sergilenen her türlü ihanete rağmen, ilimizde iki milletvekilini Ankara'ya göndermeyi başarmış, akabinde 1 Kasım seçimlerinde oylarımızı arttırarak Muğla tarihindeki alınan en yüksek oy oranını alarak iki milletvekilini Ankara'ya göndermiş bir il başkanı olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu görevi yaparken, başta Sayın valimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içinde çalışarak, kimseyi incitmeden, siyasetin temiz, düzgün ve seviyeli bir şekilde de yapılabileceğini gösterdiğimize inanıyoruz. Bu yolda dostlarımı ihmal ettim, çocuklarımı görmediğim günler, eşimi uykusuz bıraktığım günler oldu. Biz bu davaya gönül verdik ve canımızı da kanımızı da feda etmeye hazır olduğumuzu herkese gösterdik. Bugüne kadar başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Teşkilat başkanımız Süleyman Soylu'ya, Milletvekillerimiz Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'e, yönetim ve yürütme kurlarında görev yapan her arkadaşıma teşekkür ediyorum. Partimizin ve ülkemizin 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmesi ve genel merkezimizin değerlendirmelerini daha rahat yapabilmesi ve önünü açmak amacıyla bayrak ve hizmet yarışı olarak gördüğümüz İl Başkanlığı görevinden yönetim kurulu üyelerim ile birlikte görevden ayrıldığımızı bildirmek istiyorum. Gönül kırmadan bıraktığımıza olan inancımla, davamın ve partimin bir neferi olmanın çocuklarıma bırakacağım en büyük mirasım olmasını lütfeden rabbime şükürler olsun diyorum. Bu mübarek geceyi Rabbimin Muğla'mıza, Ülkemize ve Ümmetimize güzellikler getirmesini diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Küreci Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title