Haberler

Binali Yıldırım Erdoğan'a Söz Verdi: Yolun Yolumuz Davan Davamızdır

Güncelleme:

AK Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan genel başkan adayı Binali Yıldırım, "Sayın cumhurbaşkanım söz veriyoruz sevdan sevdamız davan davamız yolun yolumuzdur." dedi.

Ak Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi'nde bin 282 delegenin oyunu alan Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın davetiyle kürsüye geldi. Bozdağ'ın Yıldırım'ı "genel başkanımız" diye davet etmesi dikkat çekti. Yıldırım ise konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Yolun yolumuz. Davan davamızdır." diye söz vererek başladı. Binali Yıldırım, konuşmasının ilerleyen bölümünde başkanlık sistemi ile ilgili de mesaj vererek "Başkanlık sistemini getirmeye hazır mısınız" diyerek partililere seslendi.

'BİZ ERDOĞAN'IN GÖNÜL ARKADAŞIYIZ' DEDİK

İşte Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

"Aydınlık Türkiye'nin mimarı kurucumuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı saygıyla selamlıyorum. Recep Tayyip Erdoğan bir dava adamıdır büyük Türkiye'nin yılmaz savunucusudur. Her zaman başımız dik gururla 'ben Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşıyım kader arkadaşıyım gönül arkadaşıyım.' dedik. Bundan sonra da demeye devam edeceğiz.

"CUMHURBAŞKANIM SÖZ VERİYORUZ"

Sayın cumhurbaşkanım söz veriyoruz sevdan sevdamız davan davamız yolun yolumuzdur. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın bu bayrağı devralan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

İlk başbakanımız cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bayrak değişimiz sadece millet yolunda yapılacak yeni hizmetlerin kapısını aralamak için bir araçtır. Aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bize gönül verenler vesayet güçleri karşısında aslanlar gibi durdu. Tüm mazlumlar ve mağdurlar adına dünyaya meydan okudu. Paralel ihanet çetesinin saldırılarını püskürttü.

AK Partili olmak haksızlığın karşısında demir yumruk gibi mazlumların yanında olmaktır. AK Parti bu ülkede sayısız destenlar yazdı, yazmaya da devam edecek. AK Parti demek bölünmüş yol demek, AK Parti demek havaalanını halkın yolu yapmak demektir.
Ülkemizin insanımızın 40 yıldan beri canını yakan terör öncelikli sorunumuz. Biz Türkiye'yi yeni baştan inşa ediyoruz birileri ülkemizi bölmeye çalışıyor. Yolları böleriz ülkeyi asla bölmeyiz. Ekmeğimizi böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz. Mesele memleket meselesidir. Terörle mücadeledeki kararlılık aynı şekilde devam edecek. Biz bu topraklarda kardeş olarak yaşadık, kardeş olarak yaşamaya devam edeceğiz.

"BURADAN İLAN EDİYORUM..."

Bize operasyonlar ne zaman bitecek diye soruyorlar. Buradan ilan ediyorum, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği huYzuru sağlanana kadar bu opersyonlar aynen devam edecek. Vatandaşlarımıza yönelik saldırılar sona erene kadar bu operasyonlar devam edecek. Eli kanlı terör örgütünün eylemleri sona erene kadar operasyonlar devam edecek. Milletimiz rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız.

17-25 Aralık darbe girişiminde milletimize ayar vermeye çalışanları hepimiz gördük. Devlet içinde paralel devlet olur mu? Bu çetelere asla ve asla prim vermeyeceğiz. Hiç kimsenin devletle bilek güreşine girmesine izin vermeyeceğiz.

AK Parti olarak 13 yılda birbirinden güzel hizmetleri kazandırdık. Ulaşım, eğitim, sağlık alanında birbirinden önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Yolları böldük milleti birleştirdik.

"BAŞKANLIK SİSTEMİNİ GETİRMEYE HAZIR MISINIZ"

Yeni bir anayasaya ihtiyacımız var. Başkanlık sistemini getirmeye hazır mısınız? Cumhurbaşkanını halkın seçmesiyle artık her şey eskisi gibi olmayacak. Yapmamız gereken fiili durumu yasal hale getirmektir. Bunun yolu yeni anayasa ve başkanlık sistemidir.

"BU SES BANA YARDIM ETMEYECEK"

Bu ses bana yardım etmeyecek onun için siz de saten yoruldunuz. Sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. Yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni dönemde kutlu yürüyüşe aynı kararlılıkla devam edeceğiz.Buradan 79 milyon vatandaşımıza AK Parti camiasına haykırıyorum. AK Parti sessiz yığınların sesidir.İnşallah yeni dönemde her ne gerekirse yapacağız. Ekmeğimizi büyüteceğiz üreten yatırım yapan yaptığı yatırımlarla ürettiğiyle zengin olan bir Türkiye yapacağız.Büyük projeleri teker teker hizmete alacağız.

"GEZİCİLER NE DEDİ?"

Türkiye dünyanın en büyük havalimanını yapıyor. Bunu engellemek için bazıları gezi kumpasını kuruyor. Herkes şunu bilsin ki hangi kahpeliği yaparsanız yapın AK parti milletinin izinde hak yolunda halka hizmet etmeye devam edecektir.Geziciler ne dedi? Havalimanını üçüncü köprüyü yolları yapmayın dediler. Bu ne demek? Türkiye büyümesi demek. Türkiye buna razı olur mu? Elbette olmaz.

MARMARAY YAPILINCA

Marmaray yapılınca bazı muhalefet parti liderleri biz Marmaray'dan geçmeyiz dediler. Siz Marmaray'dan geçmeyince Marmaray'ın değeri mi azaldı.Şimdi Marmara'ya kardeş geliyor. Avrasya tüneli. Avrasya tüneli deniz altında yapılan dünyanın en derin tünelidir.

"TÜRKİYE HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLME ZAMANI GELMİŞTİR"

Avrupa Birliği'nin yapması gereken bir şey var Türkiye ile tam üyelik ve göçmenlerle ilgili kafa karışıklığına son vermelidir. Türkiye hakkında ne düşündüklerini bilme zamanı gelmiştir.Türkiye AB üyesi olsa da olmasa da demokrasini geliştirmek, kalkınmasını tamamlamak konusunda gereken her türlü düzenlemeyi ve uygulamayı kararlılıkla bugüne kadar yaptı bundan sonra da yapmaya devam edecek.Şimdi artık laf üstüne laf koyma değil taş üstüne taş koyma zamanıdır."

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Bekir Bozdağ AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

YasarMobil-IOS:

Bbnmvnn kuvvet ölç şöv

0
0
yanıtYanıtla
ye kurkum ye !!!:

30 gemi 17 sirket !! nereden geldi diye soran yok

0
0
yanıtYanıtla
SEREN:

HER BİRİ BİR BİRİNDEN İRENÇ PİSLİK YALANCI PARA İÇİN ÇIKARLARI UĞRUNA HERŞEY YAPIYORLAR YİNE ŞEHİDLERİN ÜSTÜNDEN SİYASET YAPIYORLAR AKP PKK ÜLKEYİ SARMIŞ PİSLİKLER

0
0
yanıtYanıtla
AR:

TC seninle gurur duyuyor : yolsuzluklarin basbakani :))

0
0
yanıtYanıtla
bergamalı:

1 kasımda chpye oy atmıştım. kemalin son ahlaksız kelimelrinden, kaset ifadesine gi, tmediğinden soğudum partiden, bi daki seçimde kesinlikle binali yıldırım a vericem inadına oy.

0
0
yanıtYanıtla
ÜlkücüMobil-IOS:

Hahahahahahaha :)))

0
0
yanıtYanıtla
Erzincan Mobil-IOS:

Keşke kukla olmasaydın

0
0
yanıtYanıtla
Köle olmayınMobil-IOS:

Helal olsun sana sadık binali , köle ruhlu ,fazla degil arınç ile gül gibi olmasan iyidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title