Haberler

AK Parti Karaçulha Belde Başkanlığı'na Ali Ozan Çınar Seçildi

Ak Parti Karaçulha Belde Başkanı Mustafa Sabancı ve yönetim kurulunun istifası nedeniyle yapılan olağanüstü kongrede tek listeyle seçime gidildi.

Ak Parti Karaçulha Belde Başkanı Mustafa Sabancı ve yönetim kurulunun istifası nedeniyle yapılan olağanüstü kongrede tek listeyle seçime gidildi. Ak Parti Karaçulha Belde Başkanlığı'na Ali Ozan Çınar seçilirken, MHP'den belediye başkanı seçilen ve milletvekilliği seçimleri öncesi Ak Parti'ye geçen Belediye Başkanı Yusuf Çaylı da olağanüstü kongrede oy kullandı.

Karaçulha Belediye Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan kongreye yoğun ilgi oldu. 109 delegesi bulunan Ak Parti Karaçulha belde kongresine Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri de katıldı. Divan başkanlığını Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hüsrev San'ın yaptığı kongrede istifa eden eski başkan Mustafa Sabancı, Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, eski Belediye Başkanı Turan Kovancı, İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, İl Başkanı Nihat Öztürk'ün yanı sıra belde başkanlığına yeni seçilen Ali Ozan Çınar, birer konuşma yaparak; AK Parti'nin birlik be beraberliği ile hizmetlerini övdüler.

Tek liste ile gidilen seçimde Ali Ozan Çınar, Karaçulha Belde Başkanlığına seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ali Malpınar, Adın Şenay, Şakir Kavalcı, Ali Kömürcü, Ali Kiprit, Ali Kocadal, Bayram Viran, Dilek Kıçlar, Hilmi Şarışlı, Mustafa Adıgüzel, Mustafa Kestirmeci, Mustafa Boz, Bayram Koç, Şevket Keskin, Memiş Dalga, Mehmet Çukur, Özkan Töngül, Serkan Boyacı, Aytekin Binici, Mustafa Sabancı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ali ozan çınar Karaçulha Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title