Haberler

AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu'ndan Düvenci'ye Ziyaret

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Düvenci Beldesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Düvenci Beldesi'ni ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Başkan Yardımcısı Adem Oğuzhan Kaya, Mesut Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Yıldız, Cemil Öz, İl Genel Meclisi Grup Başkanı Nurettin Karaca, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Faruk Şahin ve Merkez İlçe Mahalle Başkanı Azmi Pekdaş katıldı.

TÜM DERTLERİ ÜLKEYİ BÖLMEK

Düvenci Beldesinde vatandaşlara hitap eden AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "Zamanında Osmanlı devletini bölmek isteyenler şimdi de Türkiye Cumhuriyetimizi bölmek ve parçalamak için elinden geleni yapıyorlar" dedi. Osmanlı Devleti 5 milyon 200 bin kilometre kare iken bölündüğünde 50 devletin ortaya çıktığını hatırlatan Bekiroğlu, "Türkiye'yi böldüklerinde de şer güçleri sevinecektir. Bunların dertleri bu. Bunlar aynı söylemler ile siyaset yapıyorlar" şeklinde konuştu.

ÇORUM'A 14 MİLYARLIK YATIRIM

Konuşmasında, "AK Parti ne yaptı ki bir çivi bile çakmadı" diyenlere de seslenen AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "Biz iktidara geldiğimiz günden beri Çorum'a 14 milyar TL'lik yatırım yaptık. Demek ki biz bir şeyler yapıyoruz. Şimdi birileri çıkıp konuşuyor, tabi ki bekara karı boşamak kolay sadece konuşursunuz. 3.5 yıl görevde kaldınız da ne yaptınız bu memlekete? Biz bu vatana bu memlekete sevdalıyız. Bu memleket için elimizden geleni yaptık şimdiye kadar ve yapmaya devam edeceğiz. Bu ülke için elini taşın altına koymaya çekinenler bugün hamasi duygular içinde seçim kampanyası yürütüyorlar. Biz ise bu ülkenin sevdalısıyız. Türkiye'nin istikrarı güven içinde 2023-2071 hedeflerine kavuşmak için var gücüyle çalışan kadrolarız. Biz ülkemizi seviyoruz, halkımızı seviyoruz. Onların huzurlu müreffeh bir ülkede yaşamalarının temini için tekrar AK Parti'ye oy istiyoruz." dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Düvenci Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title