Haberler

AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu Açıklaması

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Erzin'in geçmişten kalan alacaklarını tahsil ettiklerini belirtti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Erzin'in geçmişten kalan alacaklarını tahsil ettiklerini belirtti.

Türkoğlu, Erzin'deki sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek, ilçede yapılanlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Sadece seçimden seçime değil, sürekli sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini ifade eden Türkoğlu, sivil toplum kuruluşlarının toplumun atan nabzı olduğunu kaydetti.

Erzin'in sorun ve ihtiyaçlarını sivil toplum örgütü ziyaretleriyle masaya yatırdıklarını belirten Türkoğlu, ziyaretlerinde şunları ifade etti:

"Organize Sanayi Bölgesi için gerekli bürokratik işlemler ve hukuki süreç önemli ölçüde tamamlandı. Artık OSB için fizibilite çalışmaları da nihayete ermiş bulunmaktadır. Erzin OSB için yatırımcılar sırada bekliyor. Erzin Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleşecek her yatırım, bölge ekonomisine sağlayacağı katma değerle ilçemizin gelişimine büyük bir ivme kazandıracak ve işsizlik ilçemizde sıfırlanacaktır.

Dörtyol-Erzin-Osmaniye güzergahının duble yol olarak yatırım planına alındı. Gerek bölgemizdeki hızlı nüfus artışı gerekse Organize Sanayi Bölgesi ile bölgede var olacak hareketlilikte, vatandaşımızın can güvenliği ve ulaşım maliyetinin asgariye inmesi açısından Dörtyol-Osmaniye-Erzin güzergahının duble yol olmasını çok önemsiyoruz. Yatırım planına alınan bu proje için de ilk kazmayı yakında vuracağız. Erzin'in geçmişten kalan alacaklarını tahsil ediyoruz."

Türkoğlu, Erzin'e Kültür Sarayı ve spor salonu kazandırdıklarını, İsalı Deresi'nin ıslahını gerçekleştirdiklerini, 16 derslikli Kız Meslek Lisesi başta olmak üzere yeni derslikler inşa ettiklerini kaydetti.

Erzin Gençlik Merkezi'nin de bir an önce hayata geçmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten Türkoğlu, ilçedeki Yoncadüzü ve Gökdere kanallarının bölgede 60 bin dönümlük araziyi sulayacak olan Erzin Gölet Projesi'nin DSİ'nin yatırım programında olduğunu ifade etti.

Türkoğlu'na ziyaretlerinde, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ ve AK Parti Erzin Gençlik Kolları Başkanı Gencay Eker de eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Hacı Bayram Türkoğlu Ak Parti Erzin Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

dortyyollmobilWeb@haberler.com:

İpini koparani doldurdunuz cingeni kürdü suriyelisi mahvoldu dörtyol erzin

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title