Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "(Selahattin Demirtaş) diye bir adam var, bir kurgu, bir proje kendisi. 7 Haziran'dan önce bütün sol basın, liberal basın ve Türkiye'deki bazı kesimler, kendisini Robin Hood olarak takdim ediyordu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "( Selahattin Demirtaş ) diye bir adam var, bir kurgu, bir proje kendisi. 7 Haziran'dan önce bütün sol basın, liberal basın ve Türkiye'deki bazı kesimler, kendisini Robin Hood olarak takdim ediyordu. Selahattin Demirtaş senden Robin Hood olmaz, senden olsa olsa Pinokyo olur." dedi.

Özdağ, AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan "Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısı"ndaki konuşmasında, 12 seçim kazanmış bir partinin mensupları olduklarını hatırlattı.

AK Parti'nin Türk siyasi hayatında önemli rekorlara imza attığını kaydeden Özdağ, "En uzun Başbakanlıkta kalan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, en uzun iktidarda kalan parti AK Parti, en fazla seçim kazanan parti AK Parti. Bütün rekorlar bizim elimizde ama bir rekorumuz kaldı, o rekoru kırmak için buradayız." değerlendirmesini yaptı.

Özdağ, 1954 seçimlerinde Adnan Menderes'in başında olduğu Demokrat Parti'nin yüzde 58 oy aldığını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Türk siyasi hayatındaki kıramadığımız tek rekor, yüzde 58 kaldı. 2019'a az bir gün kaldı, 3 sene gibi kısa bir zaman. 'Sayılı günler tez geçer' der atalarımız, 6 ay öncesinden seçim atmosferine gideriz. O zamana kadar 2,5 yılımız var, işte bizler bu toplantıları bunun için yapıyoruz. Her 3 ayda bir sizlerden rapor isteyeceğiz, her 6 ayda bir burada birim sorumlularımız bizimle beraber olacaklar. Beraberce 6 ayda bir değerlendirmeler yapacağız."

AK Parti'nin oylarının yüzde 58'in üzerine çıkarılması için gereken çalışmaların yürütüleceğini vurgulayan Özdağ, "CHP, MHP, BBP veya HDP'den nasıl oylar alabiliriz ve yüzde 58'i nasıl yakalayabiliriz diye gayret sarf edeceğiz." ifadesini kullandı.

"AKİM'e 13 yılda 2 milyon 300 bin kişi müracaat etti"

AK Parti teşkilatının, Kurucu Genel Başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde büyük işler yaptığını dile getiren Özdağ, vesayetçilerle mücadele etmenin kolay olmadığını söyledi. Özdağ, Erdoğan'ın "bir yandan cuntacılarla bir yandan kirli ve şantajcı medya patronları ve sermayedarlarla uğraştığını diğer yandan önemli kalkınma hamlelerini yaptığını" anlattı.

AK Parti İletişim Merkezine (AKİM) 13 yılda 2 milyon 300 bin kişinin müracaat ettiğini, merkez aracılığıyla vatandaşların beklentilerini öğrendiklerini dile getiren Özdağ, AK Parti'nin milletin nabzını tuttuğu için bugüne kadar iktidarda kaldığına dikkati çekti.

"AK Parti Sivil Toplum İletişim Merkezini (AKSİM) kuruyoruz, bunu benim yardımcılarımdan Fatma Betül Keskin Hanımefendi son aşamaya getirdi, Sayın Başbakanımıza takdim edeceğiz" bilgisini veren Özdağ, örgütlü sivil toplum kuruluşlarının AKSİM aracılığıyla partiye ulaşabileceğini, problemlerini, beklentilerini ve çözüm önerilerini sunabileceğini bildirdi.

Özdağ, "Biz onların projelerini, etkinliklerini takip edeceğiz. Gördüğümüz güzel etkinlikleri de Türkiye'ye mal edeceğiz, böylece bütün Türkiye'nin o etkinliklerden faydalanmasını sağlayacağız. AKSİM'le beraber bunu yapacağız." diye konuştu.

"Sen her gün yalanlarınla yaşamaya devam et"

Partililere terörle mücadele nedeniyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerden ayrılmak zorunda olan vatandaşlara "sahip çıkın, onları kucaklayın" çağrısında bulunan Özdağ, Türkiye'nin bir Kürt sorunu olmadığının altını çizdi. Özdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"(Selahattin Demirtaş) diye bir adam var, bir kurgu, bir proje kendisi. Seçimden öncesi 7 Haziran'dan önce bütün sol basın, bütün liberal basın ve Türkiye'deki bazı kesimler, kendisini Robin Hood olarak takdim ediyordu, hatırlarsanız eğer. Selahattin Demirtaş senden Robin Hood olmaz, senden olsa olsa Pinokyo olur. Sen her gün yalanlarınla yaşamaya devam et. Kürt kardeşlerimiz veya HDP'ye oy veren Türkler, sosyalist Türkler, yerli ve solcu Türkler, yerli ve milli sosyalistler akılları başlarına gelmiştir inşallah. Bir daha bunlara oy vermeyecekler."

Özdağ'ın ardından AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş da bir konuşma yaparak teşkilatların yürüttüğü faaliyetleri anlattı.

Toplantıya Özdağ'ın yanı sıra AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ile eski milletvekilleri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Selahattin Demirtaş Selçuk Özdağ Robin Hood AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title