Haberler

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

İl binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılan AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu, ramazan ayının AK Parti ailesi için verimli geçtiğini söyledi.

Ensarioğlu, geçen yıl kentte büyük tahribatlar ve sıkıntılar yaşandığını hatırlatarak, dünyanın yeniden şekillendiğini ve ortaya çıkan çatışmaların İslam coğrafyası üzerinden yapıldığını vurguladı.

Diyarbakır'ın da bu çatışmalar, ayrışmalar ve oyunların ortasında önemli bir vilayet olduğunu aktaran Ensarioğlu, yaşanan acı ve sıkıntılardan sonra devletin her santimetrekaresinde otoritesini tesis ettiğini belirtti.

Ensariğolu, hukuk içinde terörle mücadele edilirken terörün oluşturduğu tahribatı hızlı bir şekilde onarmak için seferber olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Birileri yıkmak için elinden geleni yapıyor bizler de yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Diyarbakır bu saatten sonra kimsenin oyununa gelmeyecek, kimseye kanmayacak. Yıkanlarla yapanları ayırt edecek. İnsanlara gelecek çocuklarımıza iş vadedenle hizmet edenle çocuklarımızın geleceğini karartanlar arasında bir tercih yapacak. İnşallah böylesine bir yol ayrımındayız. Ortadoğu'nun ateş çemberinin ortasında da başta Diyarbakır olmak üzere ülkemizi ayağa kaldırarak örnek bir gelişmeyi teşkil edip ve Ortadoğu'nun barışına da huzuruna da katkı sunacağız."

Programda, AK Parti MKYK üyesi Mehmet Emin Yılmaz, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Oya Eronat yaptıkları konuşmada partililerin bayramlarını kutladı.

Konuşmaların ardından programa katılan vatandaş ve partililere şeker ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Galip Ensarioğlu Ramazan Bayramı Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title