Haberler

AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu;

Güncelleme:

AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, "Öğretmenlerimiz, irfan ordusunun neferleri olarak gelecek nesillerimizi yetiştirmekte, değerlerimizi yarınlara aktarmaktadır" dedi.

AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, "Öğretmenlerimiz, irfan ordusunun neferleri olarak gelecek nesillerimizi yetiştirmekte, değerlerimizi yarınlara aktarmaktadır" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan milletvekili Erol Kavuncu, "İlk emri 'Oku' olan bir inancın mensupları olan bizler; kalemin kılıçtan üstün tutulduğu, alimlerin peygamberlerin varisleri olarak görüldüğü bir medeniyetin mirasçılarıyız" ifadelerini kullandı.

Doğrudan milletin geleceği ve kaderiyle ilgili sorumluluğu omuzlayan öğretmenlerin yerini ve önemini içinden geçtiğimiz pandemi dönemi, uzaktan eğitim sürecinde, milletçe bir kez daha tecrübe ettiğimizi dile getiren Kavuncu, tarihe altın harflerle yazılmış her başarılı bireyin, madde ve mana büyüklüğünün arkasında olan öğretmenlerin yerinin, dünyamızdaki gelişmiş hiçbir teknolojik araçla dolduramadığını öğrendiklerini vurguladı.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştirirken, milli ve manevi değerlerimizin benimsetilmesi, nesilden nesile aktarılması hususunda, fedakarca görev ifa eden öğretmenlerin verdiği sıcaklığı, sevgiyi, şefkati, merhameti ve örnekliği insani olmayan hiçbir nesnenin veremeyeceğini yaşayarak öğrendiklerini dile getiren Kavuncu "İnşallah en kısa sürede gelecek yerli aşı müjdesiyle millet olarak bu illetten kurtulacak, öğrencilerimiz öğretmenlerine, öğretmenlerimiz de öğrencilerine kavuşacaktır. "Her şeyin başı eğitim" gerçeğinden hareketle tüm kadim medeniyetlerin varlığını sürdürebilmesi şüphesiz ki eğitime bağlıdır. Beşikte başlayıp mezarda son bulacak olan eğitim sürecine en çok katkısı olanlar da; ailede annelerimiz, okulda öğretmenlerimiz ve toplumda da alimlerimizdir. Bu nedenle medeniyetimizi ayakta tutacak olan bu üç ana unsura sıkı sıkıya bağlı kalmamız ve sahip çıkmamız elzemdir. "Zira; öğretmenliğin toplumda itibarsızlaştırılması, "gerçek beka meselemiz aile"nin yıkılması için "anneliğin değersizleştirilmesi", ilim ve fikir adamlarının sözünün dinlenmemesi, değer verilmemesi, bir medeniyetin sonunu getirecektir"" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; barışın ve adaletin sembolü olan güçlü Türkiye'nin, 3 kıtada etkin rol oynayarak mazlumlara merhamet, mağdurlara güç ulaştırdığını kaydeden Kavuncu, şunları kaydetti;

"Emin adımlarla 2023 hedefimize ilerlerken 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşabilmek için tek ihtiyacımız; geleceğin mimarı olacak nesilleri; medeniyet köklerimize sıkı sıkıya bağlı, imanlı, edepli, manevi değerlere saygılı, vatan sevgisi taşıyan ve vicdanlı insanlar olarak yetiştirmektir. Bir meşale gibi toplumları aydınlatan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bir eğitimci olarak, başta görevi başında şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum" - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erol Kavuncu Milletvekili AK Parti Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
title