Haberler

AK Parti Batman Milletvekili Özdemir

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Toplantı salonundan görüntüler, - Milletvekili Ziver Özdemir'in konuşması, - İl Başkanı Diyadin Uçar'ın konuşması, AK Parti Batman Milletvekili Özdemir: AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, "Çözüme Süreci'nde maalesef HDP'li yetkililer o sorumluluğun altına girmediler.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Toplantı salonundan görüntüler, - Milletvekili Ziver Özdemir'in konuşması, - İl Başkanı Diyadin Uçar'ın konuşması, AK Parti Batman Milletvekili Özdemir: AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, "Çözüme Süreci'nde maalesef HDP'li yetkililer o sorumluluğun altına girmediler. 4 yıl boyunca 'Çözüm Süreci' dediler, 'AK Parti yapamaz' dediler. AK Parti çok ciddi ve istikrarlı bir şekilde adım adım bu sorunu 'nasıl çözerim' diye her süreçte güçlü iradesini ortaya koydu" dedi.Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, Çözüm sürecini ve 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi.Partisinin, Çözüm Süreci'nin arkasında güçlü bir şekilde durduğunu anlatan Özdemir, "Çözüme Süreci'nde maalesef HDP'li yetkililer o sorumluluğun altına girmediler. 4 yıl boyunca 'Çözüm Süreci' dediler, 'AK Parti yapamaz' dediler. AK Parti çok ciddi ve istikrarlı bir şekilde adım adım bu sorunu 'nasıl çözerim' diye her süreçte güçlü iradesini ortaya koydu. Çözüm süreci'ni selametle nihayetlendirmek ve bu milletin huzuru için adım attı. Ama HDP hep kaçamak yaptı. Bu gün de sesleri çıkıyor mu? Çünkü silahın sesi duyulduğunda siz demokrasiden bahsedemezsiniz" dedi. Özdemir, terör saldırılarını son bulması için toplumun top yekun harekete geçesi gerektiğini savunarak, bunun için İspanya'daki ETA örgütüne karşı halkın verdiği mücadeleyi örnek gösterdi.Temel ihtiyacın barış olduğunu ifade eden Özdemir, şunları kaydetti: "Madem bu temel ihtiyaçtır bu kadar insanların ölümü niye? Niye çıkıp bu ölümlerin karşısında dimdik durmuyoruz ve bunları 'yapmayın, etmeyin' diye tavır koymuyoruz. Bu insanlar sokağa çıktığında 'ben bu memlekette silah istemiyorum' dediğinde kimse artık silah sıkamaz. Bunların örnekleri var. İspanya'da aynı şekilde oldu. Sokaklara milyonlarca insan döküldü ve ETA durdu."İl Başkanı Diyadin Uçar da 7 Haziran'da alınan başarısızlığa dikkat çekti.Uçar, "İlimiz, bölgemiz, ülkemiz için ümmetin geleceği için çalışmalıyız. Bu boynumuzun borcudur. Ufukta yeni bir seçim görülmektedir. Bu seçime hazırlanmalı ve ona odaklanmalıyız" dedi.

Kaynak: AA / Politika

Ziver Özdemir Ak Parti Diyadin Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

TEFERRUATSINIZ:

kendi menfaatiniz için hastane yönünü değiştiren sizin gibi insanlardan bir şey bekleyenler utansın Batman için uğraştığınız bir proje bile yok. Hükümete takılan iki sorun var biri Batman çayı ıslah projesi diğeri Hasankeyf bunlar adına ne ödenek çıkarabildiniz ne de çabaladınız. Kendi menfaatiniz için ise Hasankeyfi yerinden taşımayı bildiniz, yazıklar olsun

7
0
yanıtYanıtla
Asil insanMobil-IOS:

Utanıyoruz senden..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title