Haberler

AK Parti AK Yürüyüşlere Start Verdi

Güncelleme:

AK Parti Karabük İl Teşkilatının düzenlediği AK yürüyüşler Esentepe Mahallesi'nde ve Beşbinevler'de geniş bir katılım ile başladı.

Ak Parti Karabük İl teşkilatının düzenlediği AK yürüyüşler Esentepe Mahallesi'nde ve Beşbinevler' de geniş bir katılım ile başladı.

AK Parti teşkilatının düzenlediği AK Yürüyüşlere Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan'ın yanı sıra İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti Karabük 23. dönem Milletvekilleri Mustafa Ünal, Cumhur Ünal ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beşbinevler' de yapılan AK yürüyüşün ardından düzenlenen mitingde kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Ömer Ayar, "Her ne kadar Başbakanımız ve iktidarımız ile ilgili şer güçler değişik planlar içerisinde olsalar dahi halkımızın teveccühü halkımızın muhabbeti hem Başbakanımızı hem de iktidarımızı inşallah daha uzun yıllar hem Karabük'e hem de Türkiye'ye hizmet etme imkanı sunacaktır. İnsan odaklı bir hizmet mücadelesi içerisindeyiz. Bunu da siz çok iyi biliyorsunuz. İnşallah hükümetimiz, sizlerin bu desteği ile 30 Mart'ta tekrar daha da çok oy oranıyla Türkiye'de hizmetine devam etme imkanı yakalayacaktır. Daha önce Menderes'i asan zihniyet, Turgut Özal'ı zehirleyen zihniyet, rahmetli Erbakan'ı mahkum eden zihniyet bugünde başbakanımıza göz dikiyor; ama şunu çok iyi bilsinler; işte Karabük'te, Beşbinevler Mahallesi'nde her gün daha da çok büyüyen bir aile olarak biz başbakanımızı asla yedirttirmeyeceğiz. Bu seçim bir yerel seçim. Bugüne kadar 5 yıldır Karabük'te hizmet ettim diye hamasi nutuklar atan; ama hizmet adına ürettiği, üretmediğinin yanında zerre kadar kalan bir zihniyete de 30 Mart'ta son vereceğiz. Biz bugüne kadar AK Parti olarak, AK Parti yerel yönetim anlayışı olarak ve AK Parti misyonu olarak yaptığımız hizmetler bugünden sonrası içinde referans teşkil edecektir. Bu anlamda Karabük'e birçok büyük projeleri inşa edecek olan bilgi, birikim ve donanım anlamında dolu dolu bir adayımızla karşınızdayız. Hem Türkiye'nin geleceği adına hem de Karabük'te yerel yönetim nasıl olurmuş ders verircesine göstermek adına 30 Mart'ın hepimiz adına bir bayram olmasını temenni ediyorum" dedi.

Mahallelerde evlerinin balkon ve camlarına çıkan mahalle sakinleri Ak Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan'a bayraklar ile el sallayarak, yürüyüşe katılanlar ise alkışlar eşliğinde destek verdi. AK yürüyüş'te konuşan Ceylan ise, Karabük'ü çağdaş ve modern bir kent yapmak için hükümet ve belediye işbirliği içinde çalışacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

" 30 Mart'ta inşallah güneş daha aydınlık doğacak. En güzel günler bizleri bekliyor. O yüzden 30 Mart'ı iple çekiyoruz. Sabırsızlıkla bekliyoruz. 4 aydır seçim kampanyasını sürdürüyoruz. Herkes hakkını helal etsin. Vatandaşımız horlanmayacak, azarlanmayacak. Vatandaşımız birinci sınıf insan muamelesi görecek. 30 Mart'ta vatandaşa; efendilik, patronluk taslayan değil, hizmetkar bir anlayışla en güzel bir belediyecilik anlayışını Karabük'te sizlerle hakim kılacağız inşallah. İnanın Allah izin verdiği takdirde Karabük Belediye tarihinde görülmedik bir belediyecilik anlayışını, efsane bir belediyecilik anlayışını sizlerle birlikte hakim kılacağız. Evet 30 Mart'ta mega projelerle geliyoruz, Karabük'ü ayağa kaldıracak, şahlandıracak sosyal projelerle geliyoruz. Karabük'ü kasaba görünümden, gece kondu görünümünden kurtaracağız. Birileri diyor; bizden sonra gelecekler çöp toplar sadece. Olur, yaptıklarınızı görüyoruz. Sadece yüzeysel işlerle mi Karabük 21. yüzyıla taşınacak. Köprüyle,asansörle ve 2009 da vaat edipte yapamadığınız hizmetlerle mi Karabük'ü kalkındıracaksınız. İnşallah bizler Karabük'ü kalkındıracak projelerle geliyoruz. Bakın TOKİ' ler vasıtasıyla 10 yılda Türkiye'de 622 bin konut üretildi. Bu ne demektir. TOKİ vasıtasıyla Türkiye' de Karabük gibi 30 tane şehir kurulmuş demektir. Peki benim şehrim bundan nasibini aldı mı? Hey hat ne gezer. Eğer sen belediye olarak tabi ki proje üretmezsen, diyalog içine girmezsen, TOKİ ile işbirliği yapmazsan hükümet ile yapmazsan tabi ki bu yatırımları Karabük' getiremezsin. Onun için benim vatandaşımı mağdur edersiniz. Bizler sizlerin dualarıyla 30 Mart'ta Karabük'ü yeniden inşa edeceğiz. Kentsel dönüşümlere hız vereceğiz. Bu belediye Soğuksu' da kentsel dönüşümü TOKİ ile yaptı; ama eline yüzüne bulaştırdı. Vatandaşı mağdur etti, borçlandırdı. Evlerini düşük fiyata tespit ettirdi. Soğuksu' da vatandaşlarımız ağlıyor. Biz bunu yapmayacağız. Belediye öncülüğünde vatandaşı mağdur etmeden yerel imkanlarla yerel müteahhitlerle o mahallelerde kentsel dönüşümleri gerçekleştireceğiz. Tabi bugünlerde son haftaya girdik ya paçaları tutuştu. Şimdi yalan üzerine yalan savuruyorlar. İşte 2 gün öncede Adatepe Mahallesi'ne gitmişler. Orada da demişler ki 'Mehmet Ceylan gelecek TOKİ ile sizin evlerinizi yıkacak' demiş. Böyle yalan dolanlar uyduruyorlar. Bizler kentsel dönüşümleri, belediye öncülüğünde vatandaşımızı mağdur etmeden yerel müteahhitlerle gerçekleştireceğiz; ama TOKİ' yi de kullanacağız. Devletin gücünü de kullanacağız. Onu da vatandaşımızı kira öder gibi düşük taksitlerle ev sahibi yapmak için kullanacağız. Vatandaşımızı ayda 300-400 TL taksit öder gibi TOKİ' nin ve devletin gücünü kullanarak ev sahibi yapacağız."

Mevut Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin 5 yıl önce dağıtmış olduğu 2014 sözleşmesi kitapçığında bazı konulara da değinen Ceylan, " Rafet Vergili'nin o dönemde ki vaat ettiği projelerden acaba kaçta kaçı gerçekleşti. Bunlardan bir tanesi de ekonomik konut üretmekti. Orda yazmışlar. Neymiş efendim 44 metre kare, 72 metrekare 170 metre karelik ekonomik konut üretecekmiş. 5 yılda bırak 170 metre kare konutu, bir tane 44 metre karelik bir konut yaptın da vatandaşımıza sundun mu acaba ? Ondan sonrada sözünün eri nerde kaldı sözünün erliği. O projelere bakın kaçta kaçı yapıldı acaba. Nerde kamyon garajları, nerde köylü pazarları, nerde Avrupai pazar yerleri, Karabük forum nerde, kamyon garajı yapıldı da biz mi görmedik acaba. İnşallah Karabük'ü kalkındırmak bize nasip olacak. 30 Mart'ta her şey daha güzel olacak" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Ayar Ak Parti Türkiye Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title