Haberler

AK Parti Adayı Barut, Mahalle Mitinginde Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Aşağıpazarcı Mahalle mitingini Pazartesi Pazarı’nda gerçekleştirdi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Aşağıpazarcı Mahalle mitingini Pazartesi Pazarı'nda gerçekleştirdi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Manavgat'ta belediyeciliğin eksik olduğunu belirterek, "Manavgat'ta eksik olan hiçbir şey yok. Dünyanın en güzel plajları bizde. En güzel denizi bizde. Serik'te Köprü Çayı, Alanya'da Alara çayı, ortasından akan dünyaca ünlü Manavgat Irmağı. Üzerinde de iki tane şelalemiz, Side gibi bir markamız. Ovalarımız, dağlarımız. Manavgat'ta eksik olan tek bir şey var. Belediyecilik eksik. Manavgat'ta ufku olan, vizyonu olan bir belediyecilik yok. Öyle bir ilçe düşünün ki, Türk turizminin yatak kapasitesinin yüze 15'i olsun, turizm gelirinin yüzde 18'i olsun. Karşılığında aldığı hiçbir şey yok maalesef. Çünkü proje oluşturan, vizyon sahibi bir belediyecilik yok" şeklinde konuştu.

Manavgat'ta merkez dahil olmak üzere 10 belediye olduğunu dile getiren Barut, "Manavgat'ta bulunan 10 belediyenin içinde belde belediyeleri son 5 yılda Manavgat'tan önde. Her birinde çok önemli yatırımlar görürken, burada gördüğümüz maalesef hiçbir şey yok. Bomboş geçen bir 5 yıl. Artık Manavgat 208 bin 526 nüfuslu bir ilçe. 40 yıl sonra bu artış hızıyla 2 milyon 200 bin gibi bir nüfusa ulaşacak. Bir metropol olma yolunda hızla ilerlerken, Manavgat'ın geleceğini planlayacak olan bir anlayışa acil ihtiyaç var. Biz hep bunu söyledik. Seçim meydanlarından hep projelerimizden bahsettik, burada da onu söyleyeceğiz" dedi.

Manavgat'ı 50 yıl sonrasına göre planlamak istediklerini kaydeden Barut, şunları söyledi:

"Migros Kavşağı'ndan Sarılar'a geçen yol, Çeltikçi'den Alanya, Antalya yoluna bağlanacak. Sorgun'dan Irmağın atından tüp geçitle geçerek Kızılağaç'a turizm yolunu bağlayacağız. Manavgat'ta yüzde 60 dar gelirli vatandaşımız var, 50 bin otel çalışanımız var. Her yıl kiralar yüzde 30 artıyor. İnsanların barınacağı ev yok, kira ödeyecek gücü takati kalmadı. Onun için TOKİ diyoruz, toplu konut diyoruz. Turizmin başkenti olduğunu söylediğini Manavgat'ta bir meydan bile yok. Turizmle ünlü kentlerde, turizm merkezlerinde kentler meydanlarıyla anılır. Her birinin ünlü meydanları vardır, o meydanlar sabahlara kadar açıktır. Ama Manavgat'ta bırakın meydanı araç park edecek otopark bile yok. Çağlayan'ı Jandarma'yı PTT, Kaymakamlığı 'yi kaldıracağız. Gemi şeklindeki balıkhaneyi yıkarak eski yerine alacağız. Manavgat'a dünyaca ünlü bir kent meydanı kazandıracağız. Lise bölgesindeki okulları da kaldırarak turizm fuar alanı yapmak istiyoruz. Türkbeleni'ni seyir terası yapacağız.Ulualan'ı imara açacağız. Orada dünyanın sayılı Türkiye'nin en büyük eğlence merkezlerinde birini kuralım ki, kış aylarında da turizm olsun istiyoruz. Şehirle turizm içiçe olsun diyoruz. Irmak bölgesinde yat limanımız olsun diyoruz. Ulualan'ı turizme açalım diyoruz, imara açalım diyoruz. Manavgat'ı denizle buluşturalım istiyoruz."

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, konuşmasının sonunda vatandaşları Cumartesi günü saat 15: 00'te Perşembe Pazarı'nda yapılacak olan 'Büyük Manavgat için Büyük Manavgat' mitingine davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Barut Manavgat Ak Parti Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title