Haberler

Ailesinin uzaklaştırma kararı aldırdığı yaşlı adam günlerdir parkta yaşıyor

Güncelleme:

Kayseri'de oğlu ile tartıştıktan sonra hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı verilen 61 yaşındaki Hasan Alıcı, 15 gündür parkta yaşıyor. Oğlundan şiddet gördüğünü ve eve geri dönmek istemediğini belirten Alıcı, başını sokacak bir yer istiyor.

Kayseri'de ailesi ile yaşadığı sorunlardan dolayı evinden uzaklaştırılan ve 15 gündür parktaki bankın üzerinde yatan 61 yaşındaki Hasan Alıcı, yetkililerden yardım istedi.

Kayseri'de yaşayan 61 yaşındaki Hasan Alıcı, hastalıklarından dolayı çalışamaması ve faturaları ödeyememesi nedeni ile ailesi ile tartıştı. Tartışma oğlunun kendisine vurması üzerine kavgaya dönüşünce karakolda son buldu. Oğlunun darp raporu alması üzerine kendisine 1 ay uzaklaştırma kararı verilen yaşlı adam, 15 gündür parkta bankta çuvalın üzerinde uyuyor. Hasan Alıcı'yı gören çevre sakinleri ise kendisine evlerinden yiyecek ve içecek getirerek destek oluyor.

Oğlundan şiddet gören ve hakkında uzaklaştırma kararı alınan yaşlı baba, parkta yaşıyor

OĞLUNDAN ŞİDDET GÖRMÜŞ

Hastalıklarından dolayı çalışamadığını söyleyerek yardım isteyen Hasan Alıcı, "12. ayda eve geldim ve faturalar varmış. Hanımım da faturaları öde dedi bana. Ben de çalışmadığım ve faturayı ödeyemediğim için oğlumla kavga ettik. Oğlum bana vurdu, ben de karşılık verdim. Niye bana vuruyorsun dedim. Daha sonra polisler geldi. Sonra bizi alıp götürdüler. Orada kendilerinin darp raporunu aldılar. İfadelerimiz alındıktan sonra bana 1 ay uzaklaştırma verdiler. O günden beri ben eve gitmiyorum, geçen gidip ''Yanımdaki malzemelerimi bodrum kata koyayım'' dedim. Bana 'Utansan buraya gelmezsin' dedi. Ondan sonra da çıktım geri buraya geldim. Ben gitmek istemiyorum geri. Çalışamıyorum, başka bir yere gidemiyorum. İş veren yok, verseler bile hastalığımdan dolayı çalışamıyorum. 15-20 gündür bu parkta yatıyorum ben. Ayaklarım şiş ve kullandığım haplarım var. Hapımı bazen alıyorum, bazen de alamıyorum. Yetkililerden başımı sokacak bir yer istiyorum. Tedavi olmak istiyorum" dedi.

Oğlundan şiddet gören ve hakkında uzaklaştırma kararı alınan yaşlı baba, parkta yaşıyor

MAHALLE SAKİNLERİ YARDIM EDİYOR

Yaşlı adama evinden yiyecek getiren bir mahalle sakini ise, "Bu amca 15 gündür parklarda yatıyor ve biz sarhoş sandık ilk başlarda. Sonra polislere haber verdik. Gelip götürdüler ama onlar da bir şey yapamadı. Biz dün yetkili olan her yeri aradık ama bir cevap alamadık. Sosyal hizmetlerden geldiler ama biz vicdanen rahatsız oluyoruz. Biz karşıda oturduğumuz halde karnını doyuruyoruz, yemek getiriyoruz adamcağıza. Vicdanen çok rahatsız olduk ve bu adamı bir yere yerleştirmelerini istiyoruz vatandaş olarak" ifadelerini kullandı.

Oğlundan şiddet gören ve hakkında uzaklaştırma kararı alınan yaşlı baba, parkta yaşıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hasan Alıcı Kayseri Haberler

500

Yorumlar (46)

esamel:

aile içerisinde yasanan olaylari bilmeden yorumlamak gercekten cok kolay oluyor.benim hayattan aldigim derse gore aceba hangisi yalanci hangisi dogrudan durumlarini anlatiyor bilemeyiz.ama su bir gercekki yapmam dedigin seyi yapiyorsun olmaz dedigin oluyor.tek taraflı dinleyerek yorum yapmamanizi oneririm.babasini ikna edemedigi icin hizurevine yatirmak zorunda kalan bir evlat olarak yaziyorum.anneme eziyetler yaptigi halde yapnadim diyen bir babam korkan ve tehditler alan bir annem var.ve ben asla ailemi birakmam diyen ben elkim kolum bagli saygisiz bilinen bir evlat halinde sirtimda kocaman bir kamburla kahroluyorum.elimden hicbirsey gelmiyor.babamin dusuncelerini ve ilgilenme konusuna gelincede ariyorum aramiyormusum gibi aksettiriyor.suclamalarinin arkasi kesilmiyor.onun yalnizligi secisimine mi aglarsin yoksa annenin hayati tehlikesinemi aglayacaksin. lutfen hicbir konuya onyargili olmayin.insanlarin icinde ne firtinalar kopuyor bilemezsiniz.o evlat belki hayirli olmak icin elinden geleni yapmistir olmamıştır.belkide dediginiz gibidir bunu Allah bilir??

21
3
yanıtYanıtla
Mustafa:

Suriyeli olsaydı çok iyi bakarlardı malesef kendi insanımızın değeri yok.

20
2
yanıtYanıtla
adaletiniz batsın:

Bir babaya uzaklaştırma verilir mi? elin gavurunun yasası benim içimde ne işi var, Allah yetmiyormu da avrupadan yasalar imzalıyoz. Allah cahillikten uzak eylesin.

13
4
yanıtYanıtla
ADM:

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ TIKIR TIKIR İŞLİYOR EVDEN BABAYI UZAKLAŞTIRMAK NE DEMEK BÖYLE BÖYLE AİLE MÜESSESELERİ DEVLET ELİYLE TARUMAR EDİLİYOR.

15
2
yanıtYanıtla
Turk 182:

Evlat var hayirlidir ya da hayirsiz,dunyaya getir bak buyut gelinen noktaya bak,her ne tartisma olursa olsun aile icinde olur ama eger Baba bu duruma dusuyorsa o evlat bu dunyada hicbir zaman gunyuzu gormez

15
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bazı troller bana çok kızıyorlar dogruları yüzümüze vuruyorsun diye,,bu olaydan papua yeni gine hükümetimi sorumludur yoksa sizin beceriksiz hükümetinizmi.

10
6
yanıtYanıtla
Hamza:

Tam tespit

yanıt3
yanıt3
Kayserili Mağdur:

Teşekkür ederim kardeşim doğruları senden başka söyleyen yok bu ülkede.

yanıt3
yanıt3
Hamza:

Devlet şimdi bu adama ceza keser, 65 yaş üstü sokakta ne arıyon

11
2
yanıtYanıtla
Fuad:

Son yıllarda malesef gerek yasalar, kanunlar, yazılı ve görsel basın, sosyal medya sayesinde bizi biz yapan değerlerimiz adeta tarumar oldu, bunlar aslında sonun başlangıcı kimse toz pembe göstermesin memleket maddi ve manevi olarak büyük bir buhranda.

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title