Haberler

Ailesini katleden polis memurunun ifadesi ortaya çıktı: Beni 'amele' olarak görüyorlardı

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde annesi Bedriye, ağabeyleri Mehmet ve Remzi ile yengesi Fatma Ergüner'i tabancayla vurarak öldüren polis memuru Adem Ergüner emniyetteki ifadesinde, "Ben 8 yaşından bu yana çalışıyorum. Ailem beni 'amele' olarak görüyor" dedi.

Dün saat 15.00 sıralarında İznik Gölü yakınındaki Çamlıkalan mevkisinde meydana gelen olayda Bingöl'ün Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Asayiş Şubesi'nde görevli 6 yıllık polis memuru Adem Ergüner, izin alıp, eşi ve çocuğuyla birlikte, eski görev yeri Eskişehir'e gitti. Burada ailesini AVM'de bırakan Ergüder, Bursa'nın Orhangazi ilçesine geldi.

Ailesini katleden polis memurunun ifadesi ortaya çıktı: Ailem beni 'amele' olarak görüyor

BULUŞMA NOKTASINA ÇAĞIRIP KURŞUN YAĞDIRDI

Ergüner, aralarında husumet bulunan ağabeyi Mehmet Ergüener'e telefon açıp, konuşmak istediğini söyledi. Mehmet Ergüner, annesi Bedriye, ağabeyi Remzi ve yengesi Fatma Ergüner ile birlikte buluşma noktasına gitti.

Ailesini katleden polis memurunun ifadesi ortaya çıktı: Ailem beni 'amele' olarak görüyor

Adem Ergüner, burada yanındaki tabancasını çekip aile bireylerine kurşun yağdırdı. Anne Bedriye ile oğlu Remzi ve gelini Fatma Ergüner olay yerinde, Mehmet Ergüner ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ailesini beklemek için olay yerine önceden gelen Adem Ergüner'in çevrede gezindiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Ailesini katleden polis memurunun ifadesi ortaya çıktı: Ailem beni 'amele' olarak görüyor

"AİLEM BENİ 'AMALE' OLARAK GÖRÜYOR"

Olay sonrası Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim olan Adem Ergüner'in sorgusu devam ediyor. Ergüner'in verdiği ilk ifadede, "Ben 8 yaşından bu yana çalışıyorum. Ailem beni 'amele' olarak görüyor. Müteahhitlik yapan ağabeyim Mehmet Ergüner'den ev almak istedim. Geçen yıl arabamı satarak ona toplam 175 bin TL verdim. Ama o evimi yapmadı. Kendisinden paramı, bugünkü değerinden geri istedim. O da bana 275 bin TL teklif etti. Kabul etmedim. Çünkü, o gün sattığım arabamın şu andaki değeri 600 bin TL. Hakkımı yediğini anladım. Ben de elimi kana buladım" dedi.

Adem Ergüner'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Bursa 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Turgut Aydın:

Nasıl polis oluyorsunuz milletin can ve mal güvenliği kimlere emanet edilmişşşş

180
174
yanıtYanıtla
Selman A.:

Ağırlaştırılmış müebbet verilmesi lazım.

132
179
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Allah hiçbir aileye böyle acılar yaşatmasın.Rabbim Sabirlar versin....Batan Yada Batmış Gözüken ve milletin parasına çöken Müteahhit Vakaları...Bu ülkenin kanayan yarası..Çok ocaklar söndürdü...

259
13
yanıtYanıtla
Akif varlık:

Kötü ekonomi yönetiminin neden olduğu bir cinayet daha

67
104
yanıtYanıtla
sanane banane:

Nasil bir beynin varki, bu Cinayeti Ekonomiye buluyorsun... Iyi ozaman Ekonomi kötüye gidince bütün Ailemizi katledelim... Hey Allahim ....

yanıt58
yanıt39
berk Vural:

La oğlum ailen lan onlar senin hakkinida vermiyorlarsa ahirete bırak yazık kesin biri senin aklını çalmıştır yoksa bunu yapacak birine benzemiyorsun

119
33
yanıtYanıtla
Abdullah Kanmaz:

Cezaevinde ömür boyu hakkının yediğini düşün dur artık

69
51
yanıtYanıtla
Barış:

Buna yıl devlete ve amirlerine amelelik yapıyordun gıkın çıkmıyordu da ailene amele olunca mı atarlandın sen

41
77
yanıtYanıtla
sanane banane:

Ebeveynler tüm Çocuklarını eşit bir Sevgiyle yetiştirmeyi bilmelidir. Aynı zamanda Miras paylaşımında eşit bir şekilde yapılmalı. ( Erkek, Kiz ayirdetmeden ) Malesef güzel Memleketimde çok haksızlık oluyor, bu yüzden Kardeşler Miras yüzden hep birbirine kirginlar.

104
10
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

çoğu ailede bu vakalar oluyor ocağa el kızı gelip keseler ayrılınca uyanık olan enayi olanı sömürüp kendi kesesine dolduruyor olanı nereden biliyorsunuz derseniz aynısı benim başıma geldi sabah akşam söyleniyorum ama sömürdüklerini yiyemeden göçtüler

108
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title