Haberler

Adriano: Beşiktaş'ta Kalıp, Burada İz Bırakmak İstiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Barcelona'dan sezon başında transfer ettiği Adriano verdiği röportajda, "Beşiktaş'ta sözleşmemi bitirmek istiyorum. Burada kalıp iz bırakmak isterim" dedi.

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan transfer ettiği Adriano, şampiyonluğun ardından NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

İşte Adriano'nun sözleri;

"FUTBOLU BIRAKMAYA DAHA ZAMAN VAR"

"Şampiyonluk çok özel bir duygu. Gerçekten bu şampiyonluğun ayrı bir yeri var. Beşiktaş'a ilk geldiğim günü hatırlıyorum. Her gün sıkı çalışarak bu hedefe ulaştık. Kendi kariyerim adıma konuşursak şampiyonluk yaşamaya devam ettim. Bana 'Nereye gitsen şampiyon oluyorsun' diye takılıyorlar. Öyle de oluyor gerçekten. Pozitif bir insanım. Nereye gidersem gideyim pozitif insanlarla da karşılaşıyorum. Beşiktaş'ta da çok pozitif insanlarla karşılaştım. Bu hafta birçok kişiyle konuştum. Ben de tam olarak açıklayamıyorum. Kariyerimde her sene kupa kazanmak açıklaması zor bir durum. Ama futbolu bıraktığımda bunları gururla anlatacağım. Futbolu bırakmaya daha çok zamanım var. Beşiktaş ile uzun yıllar boyunca kupa kaldırmak istiyorum."

''POZİTİF BAKMAK BAŞARININ SIRRI"

"Her şeyden önce pozitif bakmak ve iyimser olmak lazım. Nereye gittiysem takım oyuncusu olmaya çalıştım. Farklı pozisyonlara koydular beni ama hiçbir zaman şikayet etmedim. Benim gibi bu formatta devam edip sürekli kupa kazanan çok tanıdığım var. Hepsi de aynı şekilde çalışmalarına devam etti."

"Her kupanın ayrı bir anlamı var. Şampiyon olduktan sonra tadı insanın damağında kalıyor. Barcelona gibi bir takımdan sonra gelmek benim için kolay değildi. Ama Beşiktaş'ta çok büyük bir takım."

''LYON'DAN DAHA İYİYDİK''

"Lyon maçında penaltılarda elendik. Penaltılar biraz şans işi. Oyun olarak baktığımızda Lyon'dan daha üstün bir takımdık. Bu bize tecrübe oldu. Önümüzdeki sezon için hem Başkan hem yönetim hem de taraftarlarımız emin olabilir ki daha iyi bir sezon geçireceğiz."

''BEŞİKTAŞ TARAFTARI EN İYİSİ''

"İlk geldiğim günden beri müthiş bir destek gösterdiler. Resmen bizim 12. adamımız oldular. Beşiktaş taraftarı gördüğüm en iyisi diyebilirim. Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Kendi taraftarımız önünde şampiyonluğu kutlamak harika olacak."

"Sevilla ile 2. Avrupa Kupası'nı kazandığımızda tekne ile kutlama yapmıştık. Ama bu kutlama da çok özel olacak. Her şampiyonluk ilk şampiyonluk gibidir. Büyük oyuncular ile oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Dani Alves ile eskiden gelen bir arkadaşlığım var. Onun adına çok mutluyum. İtalya'da şampiyon oldu ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanma şansı var."

"İstanbul dendiğinde aklıma ilk olarak boğaz geliyor. Boğazı evimden de görebiliyorum. Gerçekten harika bir manzara. Buranın kültürünü de çok seviyorum."

''BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM''

"Beşiktaş'ta çok mutluyum ve iki senelik daha sözleşmem var. Burada kontrat süremi bitirmek istiyorum. Barcelona'da çok iyi arkadaşlarım var. İyi izler bıraktım orada. Geçen sene çok oynamamıştım. O yüzden buraya geldiğimde çekinceler vardı. Ama beni burada da çok iyi karşıladılar. Aynı izleri Beşiktaş'ta da bırakmak isterim. Ayrıldığım zaman Beşiktaş'ta unutulmamak isterim."

''ARDA BANA GİT DEDİ''

"Türkiye ile ilgili hep sorular sorardım ama Türkiye'de oynayacağımı hiç düşünmezdim. Arda ile konuşmuştuk. Bana mutlu olacağımı söylemişti. Öyle de oldu. Mutluluğu ve başarıyı burada yakaladım. Geldiğime pişman olmadım."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Beşiktaş Türkiye Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title