Haberler

Adriana Lima'dan Metin Hara İtirafı: Beni Kullandı

Güncelleme:

Amerikan basını Adriana Lima'yla Metin Hara ilişkisinin tamamen bittiğini duyurdu. Ünlü modelin, Hara'nın kendisini kullandığını iddia etti.

Victoria Secret'ın ünlü meleklerinden olan Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara'nın aşkı çok konuşulmuştu. Metin Hara'nın reklam peşinde olduğu, ilişkinin proje olabileceği iddiası günlerce tartışılmış, iddialara Adriana Lima çıkan bu iddialara cevap vererek "Bizimle uğraşmayın, aşığım" demişti.

Adriana Lima'dan Metin Hara İtirafı: Beni Kullandı

AYRILIK İDDİALARINI PAYLAŞIMIYLA YALANLAMIŞTI

Fakat ünlü çiftin arası bilinmeyen bir nedenden dolayı açıldı. Aralık ayında Adriana Lima sosyal medya hesabında Metin Hara'yı takipten çıkartarak şunları yazmıştı: "Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil!" 10 Ocak'ta Amerika'ya giden Metin Hara konuşmaya ikna ettiği Adriana'yla el ele çekilmiş fotoğraflarını yayınlayarak 'ayrılmadık' demişti.

Adriana Lima'dan Metin Hara İtirafı: Beni Kullandı

BARIŞMA YOK

O günden bu güne sessizliğini koruyan Lima'nın sosyal medyada Metin Hara'yı halen takibe almamış olması ve birlikte paylaşım da yapmaması 'barışmanın olmadığını' ispatladı.

"METİN BENİ KULLANDI"

Amerikan The People dergisi de, 'Haberimizi teyit ettirdik' diyerek ayrılığın doğru olduğunu belirtti. Derginin iddiasına göre Adriana, yakın çevresine Metin Hara'nın kendisini kullandığını söylemeye başlamış.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Adriana Lima Metin Hara Lima Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (44)

ATEİST:

köylü faakir halk bulgur ekmek yer bunlar neler neler. . daha adil ve eşit bir yaşam için yaşasın ateizm. . . .

10
70
yanıtYanıtla
fatih:

nefsinin arzusuna uyup küçük bir dünya menfaati için Allah yolundan çıkma. Mal da onun mülkte onun, efendilik taslayan aciz nefsinde bir kul. Nefsinin arzusuna sabret, cihat zevkini tat.

yanıt0
yanıt0
Yazik.:

Ateist olunca pirzola filanmi yeniyor? Köşeyi döndün desene. Olacak olan olmus sana biz ne diyelimki ALLAH KURTARSIN

yanıt1
yanıt0
Tekyolcu yorumcusu:

Var sa ise sa se değil.ortada kalmişsin gibi konusuyorsun Ya net ol ya da olma bence. Allahin emirlerine itaatte süphe yoktur Kesinlik vardir. Ya anlatışinda ya yaziminda hatalar mevcut. "Sa se ise " yok. Hikaye degil gercek soylenenler. Imanin sartinda Ahiret var ise degil= ahirete inanmak kadere hayrin ve şerrin allahtan geldigine inanmak vardir yazar.

yanıt0
yanıt0
Selim:

Boş ver sen zaten alışkınsin böyle bir hayat da yaşıyorsun demi yarın başka birini bulur yine aşık oldum dersin

29
21
yanıtYanıtla
Rambo:

Hayat boyle hep kisiler birbirlerini kullanarak bir seyler yapmaya calisir, herkez icin gecerli .

31
4
yanıtYanıtla
YSNOKR:

adam yahudi türk falan değil bunu herkes önce iyi bir bilsin. . . yahudilerin işi nedir kullanıp kullanıp insanları atmak. . . işleri bu soysuizların . . türkiyede yaşan yahudi bir ailedir bunlar. . . Türk falan değiller. . . kimse Türk deyip durmayın. . .

24
2
yanıtYanıtla
adanus:

günaydın limacığım metin harayı kim tanıyodu senden önce sayende tüm türkiye tanımış oldu

23
2
yanıtYanıtla
Yorum:

DANK etti yaaaniiii ?!!! Bu kızıl, çirkinden ne bekliyordun ?!!!

19
5
yanıtYanıtla
fefea:

metin bak canım böyle ucuz haberlerle olmaz. bence 180 le giderken kaza yapın. ikinizde ölün. çok iyi haber olursunuz, bizde komple kurtuluruz.

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title