Haberler

Acun Ilıcalı'nın Yunan Sunucusundan Tepki Çeken "Atatürk" Paylaşımı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasının Yunan sunucusu Sakis Tanimanidis, sosyal medya hesabından yaptığı 19 Mayıs paylaşımı ile isim vermeden Mustafa Kemal Atatürk'e "soykırımcı" hakaretinde bulundu.

"PONTUS SOYKIRIMINDA..."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'ni başlattığı 19 Mayıs'ın 100'üncü yıl dönümünde Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sakis Tanimanidis, "Gururlu bir Pontuslu olarak ben, 100 yıl önce Pontus soykırımında insafsızca yok edilen 353 bin kişiyi saygıyla anıyorum" ifadesini kullandı.

Acun'un Yunan Sunucusunda Tepki Çeken 'Atatürk' Paylaşımı

Sakis Tanimanidis, mesajının yanında paylaştığı fotoğrafta da, "GENOCIDE Pontuslu Yunanlıların soykırımının yüz yılı 1919-2019" ifadesi yer aldı.

Acun Ilıca'nın kanalı TV8'de Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasını sunan Sakis Tanimanidis paylaşımının Türkçe çevirisi şöyle: "Gururlu bir Pontuslu olarak ben, 100 yıl önce Pontus soykırımında insafsızca yok edilen 353 bin kişiyi saygıyla anıyorum. Büyükbabam Panayiotis Tanimandides'in bir Pontus köyü olan İmera'daki evini ziyaret ettim ve bu günün (soykırımı kastediyor) ne anlama geldiğini yanlızca biz Pontus kökenli Yunanlılar değil, bütün dünya için ne anlama geldiğini biraz daha anlama şansına sahip oldum.

"SESSİZ KALDIĞIMIZ SÜRECE TEKRARLANMASI KOLAYLAŞIR"

Ve bütün insanlık için söylüyorum, biz savaşlara, suçlara, cinayetlere ve soykırımlara sessiz kaldığımız sürece bunların gelecekte dünyadaki diğer insanlar adına tekrarlanmasını kolaylaştırıyoruz."

"UNUTMUYORUM"

Survivor'ın Yunanistan kökenli sunucusu Sakis Tanimanidis'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yaptığı paylaşımın sonuna da Yunanca "Unutmuyorum" etiketini yazdı.

Acun'un Yunan Sunucusunda Tepki Çeken 'Atatürk' Paylaşımı

ACUN ILICALI FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

TV8'in patronu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabındanŞubat ayında "Sakis ise Survivor sunmanın keyfi" mesajıyla bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

survivor türkiye yunanistan Acun Ilıcalı 19 Mayıs Haberler

500

Yorumlar (130)

mustafa:

sen ölmüsleri düsünecegine yunanistanda sefillik ceken yunan halkini düsünsene bizdede var bu tipler hala osmanli diye tutturuyor osmanlida pontoslar gibi oraya buraya saldirirken yikildi gitti

5
39
yanıtYanıtla
ATATÜRKCÜ:

SAKİS UNUTMA KOÇUM DAHA NELER YAPARIZ SIZE NELER SİZ ADAM OLMAZSANIZ AMA BİZ SOYKIRIMCI OLSAYDIK SENIN BUYUKBABANDA SENDE HAYATTA OLMAZDIN

29
5
yanıtYanıtla
HADİ LEN:

unutturmayız sen merak etme yunanyalı.

32
1
yanıtYanıtla
TC:

BANA ARKADAŞINI SÖYLE SANA KİM OLDUGUNU SÖYLİM DER ATASÖZÜ

29
3
yanıtYanıtla
cemal:

İstanbul da yaşasaydı oyunu Ekrem Müdafa (imamoğlu) ya vermişti. . .

10
22
yanıtYanıtla
adsız:

sende yunanlısın galiba çok sevinmiş gibi bir şey atmışsın ortaya ulan 100 yıl önce Atamızın yaptıklarını hala unutamıyorlar gelmişsin burda bunu yazmışsın bumu konu

yanıt13
yanıt0
Ilginç Teori:

353 bin kişi benim toprağımda ne halt yiyodu arkadaşım?madem ülkeye giriyosun 353 bin kişiyle o zaman sonuclarıyla karşılarsın neyın mallığıdır bu. Ayrıca yunanistan ülke olsa ne olur olmasa ne olur sınırdan 2 komando soksan gizli en az 5 şehiri alır 1 saatte bu aralar fazla sabrımızı zorluyosunuz 2 tanklık işiniz var

28
3
yanıtYanıtla
00:

Buna disslike atanda..

yanıt2
yanıt0
LAİK:

DEDELERİNİN TOPRAKLARIMIZDA NE İŞİ VARDI SEN ONU Bİ SORGULA ASLAN. . YÜZMEYİ BİLİYORSANIZ SAYEMİZDE

28
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Karadenizde pontus rumları oturuyordu asırlardır. . . . ve onları öldürenler ortaasyadan gelme türklerdi. . .

yanıt1
yanıt7
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title